8 saat parti yaptılar!

Önceki akşam Nişantaşı'nda oyuncu Murat Cemcir'in doğum günü kutlaması yapıldı. Parti tam 8 saat sürdü.

Posta'da yer alan habere göre, Murat Cemcir akşam sekizde geldiği kulüpten gece yarısı 04.00’te çıkarken güneş gözlüğünü taktı, kız arkadaşını da yardımcısına bıraktı.

Ahmet Kural ise çıkışta sevgilisi Çağla Gizem Çelik’e “Arabayı sen kullan” dedi. Ardından “İlişkimiz yolunda, her şey güzel gidiyor” açıklaması yaptı. Ancak avukat sevgilisi konuşmak istemedi.

Gecenin en renkli açıklamalarına Nurgül Yeşilçay imza attı. Sevgilisi Necati Kocabay ile objektiflere poz veren oyuncu “Oğlum Nejat, Londra’da okuyor. Bu yılı ona ayırdım. Oğlumla ilgileneceğim. Herkesin çocuğu tatlı ama benimki bir başka tatlı” dedi.

Nurgül Yeşilçay “Evlilik ne zaman?” sorusuna da şu cevabı verdi: “Hazırlıklar başladı. Yurt dışı düğünlerini sevmiyorum. Türkiye’de evleneceğiz. Kır düğünü olabilir. Her şeyi düşünüyoruz. Bizim Necati ile ayarımız yok.

8 saat parti yaptılar!

8 saat parti yaptılar! ile ilgili etiketler Ahmet Kural Murat Cemcir Nurgül Yeşilçay
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.