Ahmet Kural nikah masasına oturacak!

TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programının sunucusu Eylem İpek Şafak, Ahmet Kural'ın 3 aydır birlikte olduğu sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile evleneceklerini iddia etti.

Geçtiğimiz aylarda ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı gerekçesiyle gündeme gelen Ahmet Kural ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

ÖNÜMÜZDEKİ YILIN İLK AYLARI EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORLAR

TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programının sunucusu Eylem İpek Şafak, Ahmet Kural ile ilgili bomba bir iddia ortaya attı. İpek, Ahmet Kural'ın 3 aydır aşk yaşadığı avukat sevgilisi  Çağla Gizem Çelik ile evleneceklerini söyledi.

Sunucu, evlilikle ilgili gelişmenin Çelik tarafından aktarıldığını ifade etti. Aileleri tanışan çift önümüzdeki yılın ilk ayları evlenmeyi düşündükleri ortaya çıktı.

Ahmet Kural nikah masasına oturacak!

Eylem İpek Şafak, Posta gazesindeki 19 Ağustos tarihli köşe yazısında ilişki hakkında şu bilgileri vermişti;

"Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla uzun süre gündemi meşgul eden Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde yeni sevgil isiyle objektiflere yansımıştı. Kural'ın sevgilisiyle ilgili yeni bilgilere ulaştım.

Adının Çağla olduğunu öğrendiğim gizemli kadın, avukatmış. Kural'dan yedi yaş küçük, yani 29 yaşında olan avukat ile ünlü oyuncu üç aydır birlikteymiş. Çift, ilişkilerinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi adına bir süre gözlerden uzak kalmayı tercih ediyormuş."

Ahmet Kural nikah masasına oturacak! - Resim : 2

 

 

Ahmet Kural nikah masasına oturacak! ile ilgili etiketler Sıla Gençoğlu Ahmet Kural TV8
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.