Ahmet Kekeç siyaset dünyasını yasa boğdu

Bir süredir koronavirüs tedavisi gören Akşam Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç yaşamını yitirdi. Kekeç'in vefat haberi yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Siyaset dünyası da Kekeç'in vefat haberi sonrası üzüntülerini paylaştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kalemiyle, duruşuyla, yaşayışıyla örnek bir insan Ahmet Kekeç ağabeye Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Koronavirüse yakalanan Akşam gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, hayatını kaybetti.

Usta gazetecinin vefat haberi yakınlarını ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Kekeç'in vefat haberinin ardından siyaset dünyasından pek çok isim Kekeç için mesaj paylaşarak üzüntülerini dile getirdi.

İşte o paylaşımlardan bazıları;

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kalemiyle, duruşuyla, örnek bir insan yaşayışıyla, Ahmet Kekeç Ağabeye Allah'tan rahmet diliyorum ... Başımız sağ olsun. Rabbim mekanını âlî eylesin inşallah." dedi.

Ahmet Kekeç siyaset dünyasını yasa boğdu

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise "Ahmet Kekeç ağabeyin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Güzel bir insanı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mevla mekanını cennet eylesin." dedi.

Ahmet Kekeç siyaset dünyasını yasa boğdu - Resim : 2

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Ahmet Kekeç’i kaybettik. Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun. En zor zamanlarda dimdik durdu. Ülkesinin, milletinin hayrı için çalıştı. Geride çok güzel eserler bıraktı. Eserlerine, emanetine sahip çıkacağız." dedi.

Ahmet Kekeç siyaset dünyasını yasa boğdu - Resim : 3

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik mesajında, "Kalemin ve kitabın dervişi, değerli dostumuz Ahmet Kekeç’in vefatına çok üzüldüm. İstikamet üzere yaşadı... Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Ahmet Kekeç siyaset dünyasını yasa boğdu - Resim : 4

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, "Kıymetli gazeteci-yazar, değerli kalem Ahmet Kekeç'in vefat haberini öğrendim. Kendisine Allah rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm basın camiasına başsağlığı, sabır diliyorum." dedi.

Ahmet Kekeç siyaset dünyasını yasa boğdu - Resim : 5

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, "Güzel insandı vesselam ... Biz kendisinden razıyız ; Rabbim de razı olsun; mekanı cennet olsun ..." dedi.

Ahmet Kekeç siyaset dünyasını yasa boğdu - Resim : 6

Ahmet Kekeç siyaset dünyasını yasa boğdu ile ilgili etiketler Ahmet Kekeç gazeteci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.