Ahmet Hulusi'den Gülben Ergen'e fotoğraf tepkisi!

O fotoğrafları Gülben Ergen mi sızdırdı? Ahmet Hulusi'den imalı mesajlar...

Sosyetik güzel Selin İmer ile yaşadığı aşk ile uzun süredir magazin gündeminden inmeyen ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, son dönemde biat ettiği "hocası" Ahmed Hulusi ile birlikte magazin programlarını işgal ediyor.

Ceceli ve hocası bu kez bir fotoğraf karesiyle magazin gündemine bomba gibi düştü.

Fotoğrafta Mustafa Ceceli'nin yeni eşi Selin İmer, Ahmed Hulusi'nin dizinin dibine çökmüş halde görülüyor.

O FOTOĞRAFTA GÜLBEN ERGEN DE VAR!

Fotoğraf büyük tartışma yaratırken, o karede başka kişilerin bulunduğu dikkatli gözlerden kaçmadı. Selin İmer'in, fotoğrafın kesilen kısmından uzanan bir eli tutması da dikkat çekti.

İşte bu noktada SuperHaber çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.

O ziyarette Gülben Ergen'in de bulunduğu, ancak Cengiz Semercioğlu ve ekibinin bu fotoğrafı kamuoyuna servis ederken Ergen'i fotoğraftan çıkarttıkları iddia edildi.

Bu noktada, söz konusu fotoğrafı kamuoyu gündemine ilk kez getiren ismin Cengiz Semercioğlu olması da ilginç bir ayrıntı olarak kayıtlara geçti.

Semercioğlu, Gülben Ergen'e Yeşim Salkım tarafından yöneltilen "yasak aşk" ve "fuhuş" suçlamalarına sansür uygulayan, ve Gülben'i koruma kalkanı altına alan Hürriyet'in magazin ekibinden önemli bir figür olarak tanınıyor.

OLAĞAN ŞÜPHELİ GÜLBEN ERGEN!

Bu noktada, "Gülben Ergen'in magazin gündemini değiştirmek ve kendisi hakkındaki iddiaların konuşulmasına son vermek amacıyla Cengiz Semercioğlu'na bu fotoğrafı sızdırdığı" şeklinde bir algı oluştu.

Ahmet Hulusi de sosyal medyadan bir mesaj yayınlayarak, isim vermeden Gülben Ergen'i eleştirdi ve fotoğrafların sızdırılmasına tepki gösterdi.

Hulusi, "Kendilerinin resimlerinin ses kayıtlarının biryerlerde yayınlanmasından hoşlanmayacak olanların başkalarınınkini yayınlamaları hoş değil." ifadelerini kullandı.

455tlj45nt54yyuuu

Bu arada fotoğraf sızdırma ve kendini gizleme operasyonu sonrası Gülben Ergen'e bir tepki de Mustafa Ceceli'den geldi. Ceceli çok samimi oldukları bilinen Gülben Ergeni sosyal medyada takibi bıraktı.

mustafa_ceceli_guIlben_ergen_1

SuperHaber

Ahmet Hulusi'den Gülben Ergen'e fotoğraf tepkisi! ile ilgili etiketler Gülben Ergen selin imer
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.