Ahmet Hamdi Çamlı'dan Babacan taklidi

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, TV5 ekranlarında yayınlanan Ankara Bürosu programına konuk oldu. Çamlı, Meclis'te Ali Babacan ile birlikte bulundukları dönemi anlattı. Çamlı, konuşması sırasında Babacan'ın taklidini yapmaktan da geri durmadı.

TV5 ekranlarında yayınlanan Ankara Bürosu programına konuk olan AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Ali Babacan ile Meclis'te bulundukları dönemi anlattı. 

Çamlı, "Meclis'te beraber yaptık Babacan'la. Böyle oturur Meclis'te böyle bakar. Kafa böyle dönmez. Yanından geçiyorsun değil mi... İlla bekler ki sen ona selam ver. Size ilk defa anlatıyorum. Seni görüyor, biliyor hissediyor ama sana selam vermez" dedi.

Ahmet Hamdi Çamlı'dan Babacan taklidi

TAKLİDİNİ DE YAPTI

Çamlı, daha sonra Babaca taklidini yaparak, "Beni gördüğün zaman merhaba edeceksin" ifadelerini kullandı.

Ahmet Hamdi Çamlı'dan Babacan taklidi ile ilgili etiketler Ali Babacan Meclis ahmet hamdi çamlı taklit TV5
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.