Ahmet Hakan'dan Tarkan yorumu: Son dönemde tek bir yaşam tarzının sesi olmaya başladı!

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, dün İzmir'in kurtuluşunun 100. yılı dolayısıyla konser veren Tarkan için "Tarkan, özellikle son dönemde tek bir yaşam tarzının sesi olmaya başladı. Gündelik politikanın hırgürlerine fazlasıyla bulaşmaya başladı." yorumunu yaptı.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında Tarkan için dikkat çeken bir yorumda bulundu. 

Hakan, yazısında "Türkiye'de pop starlığı tartışmalı çok pop star var ama pop starlığı tartışmasız olan tek bir pop star var: Tarkan. Fakat Tarkan, özellikle son dönemde... Tek bir yaşam tarzının sesi olmaya, hayranları arasında yer alan kesimlerden sadece birini dikkate almaya, toplumun tüm kesimleriyle duygudaş olmaktan vazgeçmeye, gündelik politikanın hırgürlerine fazlasıyla bulaşmaya başladı. Pop starlık müessesine verdiği önemi bildiğimiz Tarkan’ın genel hal ve gidişine bu açıdan da bir bakmasında sanki fayda var gibi" ifadelerini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

 

 

 

Ahmet Hakan'dan Tarkan yorumu: Son dönemde tek bir yaşam tarzının sesi olmaya başladı! ile ilgili etiketler Tarkan Ahmet Hakan İzmir Hürriyet muhalefet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.