Ahmet Hakan sinirlerine hakim olamadı: Sen yeme ulan ayı!

"Alevilerin yaptığı yemek yenmez" diyen öğretmene tepki gösteren gazeteci Ahmet Hakan, o öğretmen için "Sen yeme ulan ayı" ifadesini kullandı.

Ahmet Hakan, "Alevilerin yaptığı yemek yenmez diyenlere söylenecek sözler" başlığıyla yayımlanan yazısında "Bu memleketin okullarından birinde öğretmenlik yapan bir soytarı 'Alevilerin yaptığı yemek yenmez' denmiş" hatırlatmasında bulundu.

"Bu tür soytarılara sadece şöyle şeyler söyleyip konuyu kapatmak lazım: Sen yeme ulan ayı. Git de zıkkımın kökünü ye" görüşünü dile getiren Hakan, şöyle devam etti:

Yuh! Oha! Çüş! Sana ancak Yezit elinden yemek yakışır. İnşallah Alevilerin elinden bir lokma ekmek yemeye muhtaç kalırsın. Senin elinden bırak yemeği, su bile içilmez. Alevinin elinden yemek yemek için önce insan olman lazım. Alevinin verdiği vergiyle ekmek yemiyor musun a be gerzek.

NE OLMUŞTU?

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde bulunan bir ortaokulda din dersine giren öğretmen Alevilere hakaret etmişti. G.B. isimli öğretmen oruçtan bahsederken, Muharrem ayında Alevilerin oruç tuttuğunu fakat onların yaptığı yemeğin yenilmeyeceğini söylemiş, öğretmen olayın ardından görevden alındı.

Ahmet Hakan sinirlerine hakim olamadı: Sen yeme ulan ayı! ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Alevi Öğretmen yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.