Ahmet Hakan'dan İmamoğlu'na zor soru!

İstanbul'u yine bırakıp Diyarbakır'a HDP'lilerle buluşmaya giden Ekrem İmamoğlu'na Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'dan zor bir soru geldi. Hakan köşe yazısında İmamoğlu'na "HDP’nin talepleri var abi! Sen o taleplere ne diyorsun? Kucaklayınca bitiyor mu talepler? Kandil’e selam gönderdiklerinde... “Hadi gel bir kucaklaşalım ve unutalım” mı diyeceksin?" diye sordu.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Diyarbakır'da HDP'lilerle görüşen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kaleme aldı.

Bugünkü köşe yazısında İmamoğlu'na dikkat çeken sorular soran Hakan, "HDP’nin talepleri var abi! Sen o taleplere ne diyorsun? Kucaklayınca bitiyor mu talepler? Kandil’e selam gönderdiklerinde... “Hadi gel bir kucaklaşalım ve unutalım” mı diyeceksin? " ifadelerini kullandı.

Hakan'ın yazısının ilgili kısmı şöyle;

EKREM İmamoğlu’nun “82 milyon birbirini kucaklasın... Kucaklaşırsak sorunlar çözülür... Kucaklaşalım... Kucak, kucak, kucak...” demesini ilk üç gün ben de destekledim ama artık biraz sıkıldım galiba.

HDP’nin talepleri var abi! Sen o taleplere ne diyorsun? Kucaklayınca bitiyor mu talepler? Kandil’e selam gönderdiklerinde... “Hadi gel bir kucaklaşalım ve unutalım” mı diyeceksin? Özerklik falan meselesi var... Kucaklaşınca geçecek mi? Eskiden “Benim de Kürt arkadaşlarım var” denirdi, onun yerini “Hadi gel kucaklaşalım” mı alacak nedir?

Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz

 

Ahmet Hakan'dan İmamoğlu'na zor soru! ile ilgili etiketler Ahmet Hakan HDP Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.