Ahmet Hakan'dan Hakan Aygün'e: Terbiye yoksunu patavatsız

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde, geçtiğimiz günlerde ayetlerle alay eden gazeteci Hakan Aygün'e sert sözlerle yüklendi. Ahmet Hakan, skandal ifadelerin ardından gözaltına alınan Aygün için, ''Bileğine kelepçe takılarak tutuklanması, bu sorumsuz soytarıya lüzumundan fazla değer atfetmek gibi geliyor bana.Bunu bile hak etmiyordu bu terbiye yoksunu patavatsız.'' ifadelerini kullandı.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan Coşkun, bugünkü köşe yazısında geçtiğimiz günlerde Kur-an'ı Kerim'le alay eden gazeteci Hakan Aygün'ü kaleme aldı. 

Ahmet Hakan, skandal ifadelerin ardından gözaltına alınan Aygün için, ''Bileğine kelepçe takılarak tutuklanması, bu sorumsuz soytarıya lüzumundan fazla değer atfetmek gibi geliyor bana.Bunu bile hak etmiyordu bu terbiye yoksunu patavatsız.'' ifadelerini kullandı.

İşte Ahmet Hakan'ın ''Ölüm orucunu kutsamak cinayete ortak olmaktır'' başlıklı yazısından ilgili bölüm;

HAKAN AYGÜN’ÜN TUTUKLANMASINA DAİR

YAPTIĞI büyük terbiyesizlikti Hakan Aygün’ün.

Bodrum’da teknesine çekilmiş, oradan kutsal değerlerle alay ediyordu sorumsuzca...

“İban suresi” falan diye...

*

Asla ikisi arasında bir denklik ya da bağlantı kurmak maksadıyla söylemiyorum ama ben mesela Atatürk’e yönelik hakaretler, küfürler konusunda da hassasım.

Bunu yapanlar da ülkenin kurucusu olarak Atatürk’e büyük kıymet verenlerin incinmesini asla hesaba katmıyorlar.

*

Hakan Aygün’ün tutuklanmasına gelince...

*

Ayıplanması, kınanması, yaptığı çirkinliğe en sert tepkinin gösterilmesi, yaptığının büyük bir kepazelik olduğunun kendisine haykırılması, birazcık utanması varsa utandırılması...

Yeterliydi.


*

Bileğine kelepçe takılarak tutuklanması, bu sorumsuz soytarıya lüzumundan fazla değer atfetmek gibi geliyor bana.

Bunu bile hak etmiyordu bu terbiye yoksunu patavatsız.

Ahmet Hakan'dan Hakan Aygün'e: Terbiye yoksunu patavatsız

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Ahmet Hakan'dan Hakan Aygün'e: Terbiye yoksunu patavatsız ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Hürriyet hakaret Hakan Aygün köşe yazısı alay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.