Ahmet Hakan'dan Fatih Erbakan ile ilgili flaş iddia: "Reis"e "Bizi de gör" selamı çakıyor...

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın yeni parti kurma aşamasında olduğu ileri sürülmüştü. İddiaya Ahmet Hakan'dan ilginç bir yorum geldi. Hakan, Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkatini çekmeye çalıştığını ima ederek, "Reis'e 'Bizi de gör' selamı çakıyor" dedi...

Star Gazetesi yazarı Resul Tosun geçtiğimiz gün, isim vermeden Milli Görüş’ün merhum lideri Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan'ı işaret ederek yeni bir parti kurma aşamasında olduklarını iddia etmiş, "Cumhurbaşkanı adaylarını dahi belirlemişler" demişti.

"CUMHURBAŞKANI ADAYLARI DA BELLİ"

Resul Tosun, "Yeni bir parti daha geliyor” başlıklı yazısında, "Bu yeni parti anladığım kadarıyla sessiz sedasız Türkiye çapında örgütlenmesini tamamlamış iş sadece partinin ilanına kalmış. Kim bilir belki Akşener’den önce de ilan edebilirler. Kurulmadan önce cumhurbaşkanı adaylarını belirlemişler ve ikili görüşmelerde bunu gizlemiyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

"AK PARTİ'YE 'BİZİ DE GÖR' SELAMI ÇAKIYOR"

Konuyla ilgili Ahmet Hakan da Fatih Erbakan'ın yeni parti kurma planının altında AK Parti'ye geçme düşüncesi olduğunu iddia eden bir yazı kaleme aldı.

Hakan, "Baktı ki... “Reis”, sağda küçük parti görmek istemiyor ve sağdaki küçük partileri kendi bünyesinde topluyor. Fatih Erbakan da sağda küçük bir parti kurarak “Reis”e “bizi de gör” selamı çakmaya karar vermiş." dedi.

İşte Ahmet Hakan'ın o yazısı:

AK PARTİ’YE GEÇME PLANI MI?

Baktı ki...

“Reis”, sağda küçük parti görmek istemiyor ve sağdaki küçük partileri kendi bünyesinde topluyor...

Fatih Erbakan da sağda küçük bir parti kurarak...

“Reis”e “bizi de gör” selamı çakmaya karar vermiş.

Bu gidişle...

Sağda çok küçük parti kurulur.

Benden uyarması.

Ahmet Hakan'dan Fatih Erbakan ile ilgili flaş iddia: "Reis"e "Bizi de gör" selamı çakıyor... ile ilgili etiketler Fatih Erbakan Ahmet Hakan Erdoğan resul tosun yeni parti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.