Ahmet Hakan'dan CHP'lilere boykot çağrısı

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'dan, bir süredir CNN Türk'ü boykot eden CHP'lilere çağrı geldi. Bu anlamsız yasağın kaldırılmasını isteyen Hakan, "Size uzatılan mikrofonlara konuşarak partinizi aktif bir şekilde tanıtın" ifadesini kullandı.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programını da sunan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, yeni belirlenen CHP MYK'sına CNN Türk boykotunu kaldırma çağrısında bulundu.

Hakan, "CHP’nin yeni yönetimi belli oldu. Hayırlı olsun. Başarılı olsunlar. Ama kendilerine şöyle bir çağrım var: Gelin kaldırın şu CNN Türk’e karşı konulan anlamsız, saçma ve haksız yasağı... Size uzatılan mikrofonlara konuşarak partinizi aktif bir şekilde tanıtın..." düşüncesini dile getirdi.

"MİKROFONLARLA KAVGA EDİLMEZ"

"Tartışma platformlarına katılarak partinizin görüşlerinin kamuoyuna yansımasını sağlayın...” diyen Hakan, “Mikrofonlarla kavga edilmez, platformlarla mücadele edilmez.Tuncay Özkan’ın kurultayda iki delegeden fazla oy almak için gerçekleştirdiği son derece lüzumsuz bir atraksiyondu bu. Nitekim kendisine de beklediği faydayı sağlamamıştır. Lütfen bu lüzumsuz yasağa son verin. Hatta ilk icraatınız bu olsun" ifadesini kullandı.

Ahmet Hakan'dan CHP'lilere boykot çağrısı ile ilgili etiketler Ahmet Hakan CHP CNN Türk boykot
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.