Ahmet Hakan: Sürekli işi şakaya vuruyorsa, kapıyı sımsıkı kapamamış oluyor

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yaptığı 'evine dön, bitsin bu çile' çağrısını ve gelen yanıtı değerlendirdi. Hakan, ''Akşener, "Evine dön" çağrısında sürekli işi şakaya vuruyorsa, kapıyı sımsıkı kapamamış oluyor'' değerlendirmesinde bulundu.

İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin eski mensubu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 'Evine dön' çağrısını yineledi.

Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Twitter hesabından açıklama yapan Meral Akşener, ''Genel Merkez'de işim bitti, evime dönüyorum'' paylaşımında bulundu.

Bu gelişmeleri bugünkü köşesinde değerlendiren Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan çarpıcı bir iddiada bulundu. 

Hakan, ''Akşener, "Evine dön" çağrısında sürekli işi şakaya vuruyorsa, kapıyı sımsıkı kapamamış oluyor'' görüşünü savundu.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni'nin yazısının ilgili bölümü şöyle;

''BAHÇELİ’NİN ‘EVE DÖN’ ÇAĞRISI

MHP Lideri Devlet Bahçeli, bir kez daha İYİ Parti Lideri Meral Akşener’e “Evine dön” dedi.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, bu çağrıya bir kez daha “İşlerimi bitirdim, evime dönüyorum” esprisiyle karşılık verdi.

Benimse kafamda şu iki şey dönüp duruyor:

BİR: Devlet Bahçeli, bu çağrıyı altını çizerek yapıyorsa... Kesin vardır bir bildiği...

İKİ: Meral Akşener, sürekli işi şakaya vuruyorsa... Kapıyı sımsıkı kapamamış oluyor.''

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Ahmet Hakan: Sürekli işi şakaya vuruyorsa, kapıyı sımsıkı kapamamış oluyor ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Hürriyet İYİ Parti Meral Akşener MHP Devlet Bahçeli köşe yazısı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.