"Ahmet Hakan Yetenek Sizsiniz'de jüri olabilir"

TV8 ekranlarında yayınlanan "8'de Bugün" programının başarılı sunucusu Orkun Ün, Acun Ilıcalı ve Ahmet Hakan'ı ağırladı. Medya dünyasının iki önemli ismi Ün'ün sorularına samimi cevaplar verdi. Ilıcalı, Ahmet Hakan'ın 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında jüri olarak görmek istediğini belirtti.

TV8'de yayınlanan "8'de Bugün" programına konuk olan Ahmet Hakan ve Acun Ilıcalı arasında samimi bir sohbet gerçekleşti.

Hakan'ı nerede görmek istersiniz sorusunu yanıtlayan Ilıcalı, Hakan'ı Yetenek Sizsiniz yarışmasında jüri olarak görmek istediğini ifade etti ve şunları söyledi: Çok net jüri olur. Yetenek Sizsiniz jürisine al 1. sıraya onu koy, çünkü tasviri çok kuvvetli hem yazarken hem sözlü de yapabiliyor. MasterChef'te aşçı olması gerekiyor."

"Ahmet Hakan Yetenek Sizsiniz'de jüri olabilir"

Acun Ilıcalı sözlerine şöyle devam etti:

ACUN ILICALI'DAN AHMET HAKAN'A TAVSİYE

"Tavsiye olarak söyleyeyim. Kendisinin dışında, benim tarzımdaki konuşmaların içinde olduğu programlarda da bir sac ayağı çok güzel olur. Kendi uzmanlık alanındaki programlar zevkle izleniyor o ayrı ama öteki konularda da görüşlerinin etkili olacağını düşünüyorum."

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, gazetesindeki köşesinde Çeşme'de bir araya gelen Acun Ilıcalı ile Ahmet Hakan'ın tavla oynadığını yazmıştı.

Ilıcalı ve Hakan, bu konuya açıklık getirdi. Hakan gülümseyerek, "Ertuğrul Özkök bu konuda yazı yazan gazeteci. Acun Ilıcalı ile tavla oynadılar, aAun onu yendi diye. Ertuğrul Özkök gibi bir gazeteciye, neredeyse 3 çeyrek asırlık çınara hiç yakıştıramadım bu yalan haberi. " dedi.

Acun Ilıcalı ise bu sırada araya girerek, "Ertuğrul abiye saygılar. Tavla maçı olduğunu duyuyor. Maçı tahmin bile etmiyor. Ona, 'Ahmet Hakan, Acun Ilıcalı'nın evine gitti ve tavla oynayıp yenildi' tarzında bir haber gidiyor. Orada yenildiği kişinin Acun Ilıcalı olmadığını aklı almıyor aslında." ifadelerini kullandı.

"Ahmet Hakan Yetenek Sizsiniz'de jüri olabilir" ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Ahmet Hakan TV8 Ertuğrul Özkök
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.