Ahmet Hakan verdi veriştirdi: Bu İsmail'i çok mu aradınız?

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında kurulan Gelecek Partisi'nin tanıtım toplantısında 'diploma' açıklamasıyla gündeme gelen İsmail Günaçar'a sert sözlerle yüklendi.

Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında kurulan Gelecek Partisi'nin tanıtım toplantısında gazetecilere yaptığı açıklamayla gündeme gelen İsmail Günaçar, sosyal medya hesabından özür dileyerek "Yanlış anlaşıldım" dedi.

 Konuyu bugünkü köşesine taşıyan Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Davutoğlu'na "Bu İsmail’i çok mu aradınız?" diye sordu.

Ahmet Hakan verdi veriştirdi: Bu İsmail'i çok mu aradınız?

İşye Hakan'ın yazısının ilgili bölümü:

"KENDİSİNE “Davutoğlu ile Erdoğan arasında ne fark var” diye sorulunca “Davutoğlu’nun en azından diploması var” diye cevap veren Davutoğlu’nun partisinin kurucusu İsmail Günaçar şöyle demiş:

*

“Diploma kelimesiyle Sayın Cumhurbaşkanı’nı kastetmedim. Söylediklerim bağlamından koparıldı. Linç edildim”.

*

İsmail için hazırladığım lafları sıralıyorum:

*

Kurduğun cümle tek cümle... Ne bağlamı, ne koparması be İSMAİL? Madem “Erdoğan’ın diploması yok” sözünün arkasında duramayacaktın, o lafı niye ettin İSMAİL? Siyasete girdiğin ilk günden böyle yaparsan bunun gerisi nasıl gelir İSMAİL? Geri vites yaparken bile burnundan kıl aldırmamayı Amerikan mekteplerinde mi öğrendin İSMAİL?

*

Bu arada Ahmet Davutoğlu’na da bir şey söylemeden geçemeyeceğim:
Bu İsmail’i çok mu aradınız Sayın Davutoğlu?"

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

Ahmet Hakan verdi veriştirdi: Bu İsmail'i çok mu aradınız? ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Ahmet Davutoğlu Gelecek Partisi İsmail Günaçar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.