Ahmet Hakan maaş olayı nedir? Serkut Bozkurt kimdir?

Sezgin Baran Korkmaz’dan maaş aldıkları iddia edilen gazetecilerden birini Ahmet Hakan olduğunu söyleyen Serkut Bozkurt bir anda gündem oldu. Ahmet Hakan ise bu iddiaların yalan olduğunu açıklayarak konuyu yargıya taşıyacağını söyledi. Peki, Serkut Bozkurt kimdir?

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, firari iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'dan para alan 12 gazeteciden biri olduğu iddialarını sosyal medyadan yalanlayarak bu iddianın sahibi olan gazeteci Serkut Bozkurt hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyleyerek açıklamalarda bulundu.

Ahmet Hakan açıklamasında, “Dün akşam saatlerinde bir YouTube yayınında kendisine “gazeteci” diyen ama adını ilk kez duyduğum bir şahıs, hakkımda alçakça iftiralar attı. Bugün itibariyle bu müfteri şahısla ilgili suç duyurusunda bulunuyorum. Kendisiyle yargı yoluyla hesaplaşacağız.” paylaşımında bulundu.

SERKUT BOZKURT KİMDİR?

1972 yılında dünyaya gelen Serkut Bozkurt, 1994 yılında Kanal 6 televizyonunda iş hayatına başladı. Haber ve entertainment kanallarda (CNN Türk, Haberturk, 24, Star tv, Kanal D, TV8, Fox tv, atv, Kanalturk) editör, muhabir, müdür olarak görev aldı.

1999 TGC (Türkiye Gazeteciler Cemiyeti) üyesi olan Bozkurt, 2009 - Hürriyet gazetesinin internet sitesinde editörlük ve web televizyonunun birim müdürlüğünü üstlendi. 2013  Posta'nın internet sitesinde yayın koordinatörü görevinde bulundu.

 

Ahmet Hakan maaş olayı nedir? Serkut Bozkurt kimdir? ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Serkut Bozkurt
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.