Ahmet Hakan koronaya mı yakalandı?

Ahmet Hakan'ın televizyon programını iptal ettiği ve ekrana çıkmadığı gerekçesiyle koronavirüse yakalandığı iddia edilmişti. Hakan, bugünkü yazısında konuyla ilgili açıklamada bulunarak, Ankara dönüşü Kovid-19 belirtileri gösterdiğini ancak korkudan test yaptırmadığını yazdı.

Hürriyet Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın CNN Türk'te yayınlanan 'Tarafsız Bölge' programı bir süredir ekrana gelmedi. Hakan'ın programa çıkmaması ardından koronavirüse yakalandığı iddiaları konuşulmaya başlandı.

BELİRTİLERİ GÖSTERDİ AMA...

Ahmet Hakan bugünkü yazısında hakkında çıkan koronavirüs iddialarına değindi.

Hakan yazısında CNN Türk'teki 'Tarafsız Bölge' programını iptal etmesinin nedenini açıkladı. Ankara’ya yaptığı ziyaret sonrası Covid-19 belirtileri gösterdiğini kaydeden Hakan, korkudan test yaptırmadığını yazdı.

Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyaret dönüşü halsizlik yaşadığını ve bu nedenle programı sunamadığını belirtti. Hakan ateşinin yüksek çıkmasından duyduğu endişe nedeniyle ateşini bile ölçemediğini belirtirken pozitif çıkar korkusunda Kovid-19 testi bile yaptırmadığını kaydetti.

"POZİTİF ÇIKAR KORKUSUYLA TEST YAPTIRMADIM"

Ahmet Hakan yaşadıklarını yazısında şöyle anlattı;

“Kemiklerim sızım sızım sızlıyordu. Sanki sekiz ayrı düğünde “Erik Dalı” oynamış gibi kollarımı kaldıramıyordum. Ne kolları yahu! Kafayı bile kaldıramıyordum. On üç saatlik kişisel gelişim seminerine katılmış gibi zihnimi toparlayamıyordum. Ateşölçerle ateşimi ölçmeye cesaret edemeyecek denli yükselen bir hararet hissediyordum. Öyle yorgundum ki sanki iki kamyon taş taşımıştım... O kadar ki... Tarafsız Bölge’ye bile gidemedim.”

Hakan yazısını şu sözlerle tamamladı;

“Bir telaşla başladım iki dakikada bir ateşimi ölçmeye... Avuç avuç vitaminler almaya... Kendimi battaniyelerle sarmalamaya... Doktor arkadaşım Melih Us’la canlı bağlantılar kurmaya... Ve ertesi sabah... Fena değil gibiydim. İyi gibiydim. İyiye yakındım. Fakat yine de test yaptırmak için çırpınıp durmuyorum. Ya pozitif çıkarsa diye...”

AHMET HAKAN'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Ahmet Hakan koronaya mı yakalandı? ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Koronavirüs tarafsız bölge korona testi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.