Ahmet Hakan kimdir? Yetenek Sizsiniz'e juri mi olacak?

TV8 ekranlarında yayınlanan "8'de Bugün" programının başarılı sunucusu Orkun Ün, Acun Ilıcalı ve Ahmet Hakan'ı ağırladı. Medya dünyasının iki önemli ismi Ün'ün sorularına samimi cevaplar verdi. Ilıcalı, Ahmet Hakan'ın 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında jüri olarak görmek istediğini belirtti. Peki Ahmet Hakan Yetenek Sizsiniz'de jüri mi olacak? Detaylar haberimizde...

Yaptığı televizyon programlarıyla isminden sıkça bahsedilen Ahmet Hakan bu seferde TV8 ekranlarında yayınlanan ''8'de Bugün'' programına konuk oldu. Orkun Ün'ün sunduğu programa konuk olanlar arasında Acun Ilıcalı'da vardı. Peki Acun Ilıcalı,Hakan'a jurilik teklifinde mi bulundu? Detaylar haberimizde...

Ahmet Hakan kimdir? Yetenek Sizsiniz'e juri mi olacak?

AHMET HAKAN'DAN NET JURİ OLUR!

Ahmet Hakan'ı nerede görmek istersiniz sorusunu yanıtlayan Acun Ilıcalı, Hakan'ı Yetenek Sizsiniz yarışmasında jüri olarak görmek istediğini ifade etti ve şunları söyledi: ''Çok net jüri olur. Yetenek Sizsiniz jürisine al 1. sıraya onu koy, çünkü tasviri çok kuvvetli hem yazarken hem sözlü de yapabiliyor. MasterChef'te aşçı olması gerekiyor. Tavsiye olarak söyleyeyim. Kendisinin dışında, benim tarzımdaki konuşmaların içinde olduğu programlarda da bir sac ayağı çok güzel olur. Kendi uzmanlık alanındaki programlar zevkle izleniyor o ayrı ama öteki konularda da görüşlerinin etkili olacağını düşünüyorum'' ifadelerinde bulundu.

AHMET HAKAN KİMDİR?

Ahmet Hakan Coşkun 11 Ağustos 1967 tarihinde Yozgat'da doğmuştur. Aslen de Yozgat'lıdır. Babası Hamdi Coşkun Silivri Eski Müftülerindendir. Çocukluğu, babasının müftü yani memur olduğu için, memuriyeti sebebiyle Ağrı, Amasya, Çanakkale ve Balıkesir'de geçti. Lisedeyken, Mavera Dergisi'ne abone oldu. Kitaplara, özellikle edebiyata çok meraklıydı. İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Bir süre Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde okudu. Üniversitedeyken hikayeler yazdı. Bu hikayelerden bir kaçı Yedi İklim Dergisi'nde yayınlandı.
1993-1994 yıllarında muhabir olarak TGRT'de çalıştı. TGRT'de 'Yankı' haber programını yapan ekip içindeydi. Kanal 7 kurulurken muhabir olarak oraya geçti. Bir süre muhabir olarak çalıştıktan sonra 1995-2003 arasında Kanal 7 Televizyonu Haber Müdürlüğü'nü ve ana haber spikerliğini yaptı. Kanal 7'de İskele Sancak programını yaptı ve bazı bölümlerini kitap haline getirdi.2004 yılında Kanal 7'den istifa ederek ayrıldı. Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başladı. Sabah gazetesinde de çalışan Ahmet Hakan, şimdi yazılarına Hürriyet gazetesinde devam ediyor.Ahmet Hakan, 2005'ten bu yana, CNN TÜRK'te "Tarafsız Bölge" adlı tartışma programını sunuyor.

Ahmet Hakan kimdir? Yetenek Sizsiniz'e juri mi olacak? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.