Ahmet Hakan, kediciklerin bu halini görünce hoca olmak istedi! / VİDEO

Evinde düzenlediği yılbaşı partisiyle gündeme oturan Adnan Oktar'ın görüntülerini ana haber bülteninde ekrana getiren Ahmet Hakan, "Görüntüleri izleyince insanın hoca olası geliyor" dedi.

Kanal D ana haber sunucusu Ahmet Hakan, Adnan Oktar'ın yılbaşında kediciklerle yaptığı kutlamanın görüntülerini verirken yapılan eğlenceye iç geçirdi.

'BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL'

Evinde yılbaşı partisi düzenleyen Adnan Oktar, kedicikleri ile yılbaşı partisinde buluştu. Bu görüntülere ana haber bülteninde yer veren Ahmet Hakan, haberin girişinde 'Adnan Oktar yeni yıla öyle bir girdi ki... Bildiğiniz gibi değil' ifadelerini kullandı.

"İNSANIN HOCA OLASI GELİYOR"

Asıl bombayı haberin bitiminde patlatan Ahmet Hakan "Valla çok heveskar demeyecekseniz eğer şu görüntüleri izleyince insanın hoca olası geliyor bunu demeden geçemeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan, kediciklerin bu halini görünce hoca olmak istedi! / VİDEO ile ilgili etiketler Adnan Oktar Yılbaşı Dansöz dans Ahmet Hakan kedicikler kutlama dekolte koca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.