Ahmet Hakan, Ali Kılıç'a neden sahip çıktı? Turgay Güler neyi ima ediyor?

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, sosyal medya hesabından Ahmet Hakan'ı hedef alan bir paylaşım yaptı bugün ki yazısı ile ilgili. "Sizce Ahmet Hakan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç 'a neden sahip çıktı?" diye soruyor ve ekliyor "Aydın Bey çağırıp sormalı!" diye.

Ahmet Hakan bugün ki yazısında Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşması sonrası CHP'de yükselen tepkileri eleştiren bir yazı kaleme aldı.

Hakan'ın son cümlesi "Ben bu konuda yüzde yüz Ali Kılıç’tan yanayım" oldu.

İşte bu yüzde yüz sahip çıkış Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler'in gözünden kaçmamış olacak ki sosyal medya hesabından çok manidar bir paylaşımda bulundu.

Güler, twitter paylaşımında, "Sizce Ahmet Hakan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç 'a neden sahip çıktı? Aydın Bey çağırıp sormalı! Bana da sorsa söylerim. Sormaz da ortaya çıkarsa kimseye kızmasın." dedi.

Güler'in paylaşımı şöyle:

Ahmet Hakan'ın Ali Kılıç'a sahip çıktığı o yazı ise şöyle:

CHP’Lİ ALİ KILIÇ’IN SOYLU İLE ÇEKTİRDİĞİ FOTOĞRAFA DAİR

soylu_ali_kAlAcI

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşmış.

*

Vay efendim!

Süleyman Soylu CHP’ye yüklenirken...

CHP’li bir belediye başkanının böyle bir fotoğraf paylaşımı yakışık alır mıymış?

Falan...

Siyaseti ezeli bir düşmanlık olarak algılamadığı için... Siyasi kavgayı hayatın her alanına yayılması gereken bir kavga olarak görmediği için... Medeni ilişki kurmaya devam etme erdemi gösterdiği için... Düşman kamplara ayırma stratejisine teslim olmadığı için...

Ben bu konuda yüzde yüz Ali Kılıç’tan yanayım.

Şimdi soru şu; Ahmet Hakan Ali Kılıç'a neden yüzde yüz sahip çıktı? Turgay Güler bu paylaşımı ile neyi ima etti?

Biz de Güler son sözü ile noktalayalım. Ortaya çıkarsa kimseye kızmasın!

Ahmet Hakan, Ali Kılıç'a neden sahip çıktı? Turgay Güler neyi ima ediyor? ile ilgili etiketler Turgay Güler Ahmet Hakan Süleyman Soylu ali kılıç polemik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.