Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni Ahmet Erdoğan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’de yaşayan yeğeni Ahmet Erdoğan’ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. Peki, Ahmet Erdoğan kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kocaeli’nde ikamet eden Yuvacık’ta kavurmacı dükkanı olan 73 yaşındaki yeğeni Ahmet Erdoğan’ın koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybettiği ifade edildi. Geçtiğimiz günler içerisinde Covid-19 hastalığına yakalanan ve daha sonrasında Kocaeli Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılan Erdoğan, tedavi altına alınmıştı.

Ahmet Erdoğan sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine dün solunum cihazına bağlandı. Erdoğan’ın Başiskele Yuvacık’ta yaşayan yeğeni, 73 yaşındaki Ahmet Erdoğan, bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Yuvacık’ta ikamet etmekte olan Ahmet Erdoğan’ın bundan 2 yıl kadar öncede kalbine stent takılmıştı.

Ahmet Erdoğan’ın cenazesinin memleketi Rize’nin Güneysu ilçesinde toprağa verileceği kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni Ahmet Erdoğan kimdir? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan ahmet erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.