Ahmet Erdoğan Camii ile Güneysu nerede?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, baba ocağı Güneysu Belediyesi’nde ziyarette bulundu. Erdoğan burada, Ahmet Erdoğan Camii’nin açılışını gerçekleştirerek burada Cuma namazını kılacak. Peki, Ahmet Erdoğan Camii ile Güneysu nerede? Ahmet Erdoğan Camii’ne nasıl gidilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’nin Güneysu Belediyesi’ni ziyaret etti. Memleketi Rize’de 5 günlük gezi ve inceleme programlarına başlayan Erdoğan, öğle saatlerinde baba ocağı Güneysu ilçesindeki konutundan çıkarak belediye binasına ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki ziyaretin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi kampüsünde Selçuklu ve Karadeniz mimarisi özelliklerini taşıyan Ahmet Erdoğan Camii’nin açılışını gerçekleştirerek, cuma namazını kılacak.

Ahmet Erdoğan Camii nerede?

Selçuklu ve Karadeniz mimarisi özelliklerini taşıyan Ahmet Erdoğan Camii, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi kampüsünde yer almaktadır.

Güneysu nerede?

Güneysu, Türkiye'nin kuzeyinde Karadeniz bölgesinde bulunan Rize ilinin yaklaşık 15.000 nüfuslu bir ilçesidir. Güneysu ilçesi, Rize'nin ilçelerinden kuzeybatısında Merkez ve kuzeydoğusunda Çayeli ilçeleriyle komşudur. Karadeniz'e kıyısı olmayan ve denizden yaklaşık 5 km içeride olan Güneysu'nun il merkezine olan uzaklığı da yaklaşık olarak 15 km'dir.

Ahmet Erdoğan Camii ile Güneysu nerede? ile ilgili etiketler Güneysu Erdoğan Ahmet Erdoğan Camii
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.