Ahmet Ercanlar, Ali Koç için mi onaylı hesaptan vazgeçti?

Spor yazarı Ahmet Ercanlar, Twitter hesabında 'Chemedya' olan kullanıcı adını 'siyasi yerlere çekildiği' gerekçesiyle değiştirdiğini açıkladı. Ercanlar, geçtiğimiz günlerde ülkücü bir arkadaşının görüntüsünü paylaşmış, yeni görevinde başarı dilemişti. Bu paylaşımın ardından birçok sosyal medya kullanıcısı 'Che' üzerinden Ercanlar'ı hedef almıştı.

Fenerbahçe camiasına yakınlığıyla tanınan spor yazarı Ahmet Ercanlar, sosyal medya hesabındaki 'kendisiyle özdeşleşmiş' Chemedya şeklindeki kullanıcı adını değiştirdi.

''SİYASİ YERLERE ÇEKİLİYORDU''

Takipçilerinden gelen ''Değişimin nedeni'' sorularına ''Nickim siyasi yerlere çekiliyordu'' diyerek yanıt veren Ercanlar, ''Her kesimden insan beni takip ediyor. Benim işim siyaset değil. Takipçilerime saygım nedeniyle kullanıcı adımı değiştirdim'' ifadelerini kullandı. 

Ercanlar ayrıca, kendisi söylemlerini hala eski kullanıcı adını referans göstererek aktaran spor hesaplarına ''yeni hesabım bu'' uyarısında bulundu.

Ahmet Ercanlar, Ali Koç için mi onaylı hesaptan vazgeçti?

''SERMAYEYE YANAŞTI, CHE'Yİ BIRAKTI''

Başkanlık seçimlerinden bu yana Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yakınlığıyla bilinen Ercanlar'ın bu kararı, sosyal medya kullanıcıları tarafından 'Sermayeye yanaştı, Che'yi bıraktı' şeklinde yorumlandı. 

Bazı kullanıcılar ise geçmiş dönemde Fenerbahçe Başkanı için kitap bile çıkaran Ercanlar için, 'Ali Koç için mavi tikli hesabından vazgeçtin' ifadelerini kullandı.

Ahmet Ercanlar, Ali Koç için mi onaylı hesaptan vazgeçti? - Resim : 2

İşte Ercanlar için sosyal medya kullanıcılarından gelen 'Che' temalı tepkilerden bazıları;

Ahmet Ercanlar, Ali Koç için mi onaylı hesaptan vazgeçti? - Resim : 3

Ahmet Ercanlar, Ali Koç için mi onaylı hesaptan vazgeçti? - Resim : 4

Ahmet Ercanlar, Ali Koç için mi onaylı hesaptan vazgeçti? - Resim : 5

Ahmet Ercanlar, Ali Koç için mi onaylı hesaptan vazgeçti? - Resim : 6
ÜLKÜCÜ ARKADAŞINI PAYLAŞTI 'CHE' LİNCİ YEDİ

Öte yandan Ercanlar geçtiğimiz günlerde, Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı'na atanan Ahmet Yiğit Yıldırım'a başarı dileklerini iletmiş ve tepkilerin hedefi haline gelmişti.

Ahmet Ercanlar, Ali Koç için mi onaylı hesaptan vazgeçti? - Resim : 7

Ahmet Ercanlar, Ali Koç için mi onaylı hesaptan vazgeçti? - Resim : 8

Ahmet Ercanlar, Ali Koç için mi onaylı hesaptan vazgeçti? - Resim : 9

 

 
Ahmet Ercanlar, Ali Koç için mi onaylı hesaptan vazgeçti? ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe kitap ahmet ercanlar kullanıcı adı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.