Ahmet Emre Bilgili kimdir, kaç yaşında? Ahmet Emre Bilgili görevden alındı

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları'nın Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili görevden alındı. Peki Ahmet Emre Bilgili kimdir? Kaç yaşında?

8 Ocak Resmi Gazete Kararları yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları'nın açıklanmasıyla birlikte Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili görevden alındı. Yerinde ise Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz atandı.

AHMET EMRE BİLGİLİ KİMDİR?

Ahmet Emre Bilgili 1960 yılında Adana’da dünyaya geldi.

İlk, orta ve lise eğitimini memleketi Adana'da tamamlayan Ahmet Emre Bilgili, üniversite eğitimini Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde tamamladı.

Ahmet Emre Bilgili, 1993 yılında yardımcı doçent, 1996 yılında doçent unvanını kazandı. Ahmet Emre Bilgili daha sonra Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde öğretim
üyesi olarak atandı.

Ahmet Emre Bilgili, Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı oldu (Ahmet Emre Bilgili kimdir?)

Aynı zamanda yazarlık yanı da bulunan Bilgili bir dönem Yeni Şafak
gazetesindeki köşesinde satranç üzerine yazılar kaleme aldı.

Ahmet Emre Bilgili, 1999 yılında Marmara Üniversitesi'ne atandı.

İstanbul Uluslararası Satranç Festivali Organizasyon Kurulu üyesi olan Ahmet Emre Bilgili, halen Marmara Üniversitesinde öğretim üyeliği ve Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü görevlerini yürütüyordu.

Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, en son 6 Ağustos 2021 tarihinde yayınlanan Resmi Gazetede yer alan kararnameye göre Milli Eğitim Bakan yardımcısı olarak atanmış bulunuyor.

Öte yandan Ahmet Emre Bilgili'nin eşi Hamide Bilgili'dir.

Ahmet Emre Bilgili kimdir, kaç yaşında? Ahmet Emre Bilgili görevden alındı ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanlığı ahmet emre bilgili kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.