Ahmet Dursun'un 2 yıllık evliliği bitti! Eşi Asena Demirbağ gözyaşlarına boğuldu

Eski milli futbolcu ve Survivor yarışmacısı Ahmet Dursun, 'Karakterlerimiz farklı, fikir ayrılığı yaşıyoruz' dediği eşi ve çocuğunun annesi Asena Demirbağ ile evliliğini tek celsede bitirdi. Boşanma sonrası Asena Demirbağ gözyaşlarını tutamadı. İşte detaylar...

43 yaşındaki Ahmet Dursun, 2019 yılında Paris'te evlendiği kendisinden 19 yaş küçük Asena Demirbağ ile ilk çocuklarını geçtiğimiz yıl mart ayında kucağına almıştı. Kısa süre önce boşanma kararı aldıklarını duyuran çiftten kötü haber geldi.

8 BİN TL NAFAKA ÖDEYECEK

Ahmet Dursun ve eşi Asena Demirbağ tek celsede boşandı. Kızlarının velayeti anne Asena Demirbağ'da kalırken Ahmet Dursun'un kızı için 8 bin TL nafaka ödemesine karar verildi. 

Boşanmanın ardından Tv8'de ekrana gelen 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Asena Demirbağ gözyaşlarına boğuldu. Boşandığı için üzgün olduğunu belirten Demirbağ şu açıklamayı yaptı:

'BEN BOŞANMAYI İSTEMEDİM'

Çok üzgünüm, böyle olmamalıydı. Ortada küçük bir çocuk varken boşanmak bu kadar kolay olmamalı. Ben boşanmayı istemedim bunu daha önce de söyledim. Bazı şeyler var, hiçbir şey gözüktüğü gibi değil ama kızım için böyle olması gerekiyor. Boşanmaya razı değildim, kabul etmek zorunda kaldım çok üzgünüm.

Ahmet Dursun'un 2 yıllık evliliği bitti! Eşi Asena Demirbağ gözyaşlarına boğuldu

'AFFI OLMAYACAK ŞEYLER OLDU'

Elimden gelen her şeyi yaptım. Benim içim her zaman rahat. Daha sonrasında affı olmayacak şeyler oldu. İkimiz için en hayırlısı olur. Ahmet Bey inşallah birlikteliğimiz boyunca… Umarım en iyi şekilde babalığını yapar. Babasız büyüdüm, çok erken yaşta kaybettim. Ben babamı kaybettim, hayatta değildi hayatta olup da bu şekilde olması ayrılması bu kadar kolay olmamalı. Fikir ayrılığı çocuk varken olacak şey değil, bir şey demiyorum…

Ahmet Dursun'un 2 yıllık evliliği bitti! Eşi Asena Demirbağ gözyaşlarına boğuldu

'AİLEMİ KARŞIMA ALIP EVLENDİM'

Çok üzgünüm, çok severek evlendim. Ailemi karşıma alıp evlendim. Ahmet’e çok inandım, güvendim kendimi yarı yolda kalmış hissediyorum çocuğumla. Çok zor süreç, düşünmekten uyuyamıyorum. Sevgi bitebilir, ortada bir çocuk yokken olabilir ama ortada çocuk varken düşünmen gerekiyor. Çocuğum için çabaladım. Çok küçük, keşke biraz büyüseydi de ondan sonra olsaydı bu durum. Çok kırgınım artık bir şey söylemek istemiyorum.

Ahmet Dursun'un 2 yıllık evliliği bitti! Eşi Asena Demirbağ gözyaşlarına boğuldu

Ahmet Dursun'un 2 yıllık evliliği bitti! Eşi Asena Demirbağ gözyaşlarına boğuldu ile ilgili etiketler boşanma mahkeme 2. Sayfa ahmet dursun Asena Demirbağ boşanma davası velayet nafaka
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.