Ahmet Deniz Atabay kimdir?

Kendisinden iş istemeye gelen Z. Y. isimli kadına tecavüz ettiği iddia edilen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'dan son dakika açıklaması geldi.

AHMET DENİZ ATABAY KİMDİR?

1959 yılında İstanbul doğumlu olan Ahmet Deniz Atabay, İstanbul Kadıköy’de lise eğitimini tamamladıktan sonra, Marmara Üniversitesi Fransızca bölümü ve sonrasında Fransızca eğitimini Fransa’da tamamlamıştır.

Türkiye’ye dönüşünden itibaren petrol, sağlık ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren A. Deniz Atabay, 1989 yılında tamamen Didim’e yerleşti. Yaptığı 2 otel inşaası ile birlikte Didim’de turizm sektörüne başarılı bir giriş yaptı. 4 dönem boyunca ‘Didim Turizm Derneği Başkanlığı’nı yürüten Atabay, bu süre zarfında ‘Didim Rotary Kulübü’ ve ‘Didim Yelken Kulübü’ kuruculuğu olmak üzere Didim’de turizm adına pek çok değerli projeye imza attı.

A. Deniz Atabay, evli ve 2 kız 1 erkek çocuk babasıdır. Fenerbahçe taraftarıdır. Çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyor.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde bir kez daha Didim Belediye Başkanı seçilmiştir ve 6 yıldır bu görevi sürdürmektedir.

Ahmet Deniz Atabay kimdir? ile ilgili etiketler Didim Ahmet Deniz Atabay
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.