Ahmet Davutoğlu, 'Gelecek'i TikTok'ta arıyor!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 'Gençlik nerede biz oradayız' sloganıyla üye olduğunu duyurduğu sosyal paylaşım sitesi TikTok'ta, bir çocukla çektiği videosunu paylaştı.

Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz hafta 'Gençlik nerede biz oradayız' sloganıyla üye olduğunu duyurduğu sosyal paylaşım sitesi TikTok'ta, bir çocukla arasında geçen 'mühendislik' temalı konuşmaları içeren bir video paylaştı.

Ahmet Davutoğlu, 'Gelecek'i TikTok'ta arıyor!

''NE OLACAK BU MÜHENDİSLERİN HALİ''

"Ne olacak bu mühendislerin hali?" isimli videoda Davutoğlu, karşısındaki çocukla mühendislik hakkında sohbet ediyor.

Davutoğlu sohbette "Mühendislik cazibesini kaybediyor" derken, çocuk da "Bir mühendis olmak istiyorsan üniversite sınavında büyük bir başarı elde etmek zorundasın. Onun üzerine master yapıp, sonrasında mühendis olabilirsin" yanıtını veriyor.

 

 

Ahmet Davutoğlu, 'Gelecek'i TikTok'ta arıyor! ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Sosyal Medya TikTok Gelecek Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.