Ahmet Çalık'ın vefatı spor camiasını yasa boğdu: Sosyal medyada başsağlığı mesajları yağdı

Konyaspor forması giyen 28 yaşındaki savunma oyuncusu Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Çalık'ın vefatı futbol camiasını yasa boğdu. Çalık'ın bir dönem formasını giydiği Galatasaray'ın da aralarında olduğu birçok kulüp başsağlığı mesajı yayınladı.

Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Tecrübeli savunmacının kullandığı aracın şarampole yuvarlandığı belirtildi. Ahmet Çalık'ın hayatını kaybetmesi futbol caması ve kamuoyunu yasa boğdu. Birçok kulüp ve spor adamı Çalık için başsağlığı dileklerinde bulundu. Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı yayınlayan kulüpler arasında bi dönem formasını giydiği Galatasaray da bulunuyor.

Ahmet Çalık için Twitter'da yapılan bazı paylaşımlar şöyle:

 Eski futbolcumuz Ahmet Çalık'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevdiklerine ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz. pic.twitter.com/HscuK743Ft

— Galatasaray SK (@GalatasaraySK) January 11, 2022

 

Ahmet Çalık'ın vefatı spor camiasını yasa boğdu: Sosyal medyada başsağlığı mesajları yağdı ile ilgili etiketler Konyaspor Trafik kazası mesaj Ahmet Çalık başsağolığı tiwtter
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.