Ahmet Çalık'ın ölümünde emniyet kemeri iddiası!

Konyaspor’da top koşturan Ahmet Çalık’ın trafik kazasında hayatının kaybetmesi sonrasında korkunç bir detayın ön planda yer aldığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. 27 yaşındaki Çalık’ın emniyet kemerini kullanmadığı ve ikaz sesini kapatmak adına sadece kemer tokasını taktığı iddia edildi.

Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Konyaspor’a transfer olan Ahmet Çalık’ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkarak bariyerlerin olmadığı bölümden şarampole uçmuştu.

Kısa zamanda bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde araçtan dışarı fırlayan ve tek başına yolculuk yapan Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine yardıma giden kişiler, araç içerisinde başka kimsenin olup olmadığını kontrol ederken ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.

Ahmet Çalık'ın ölümünde emniyet kemeri iddiası!

Çalık’ın emniyet kemeri kullanmadığı ve ikaz sesini kapatmak adına emniyet kemerini keserek sadece tokasını taktığı iddia edildi. Ayrıca Çalık'ın, bugün takımın izin günü olduğu için şubat ayında yapmayı planladığı düğün nedeniyle Ankara'ya nikah tarihi almaya gittiği belirtildi.

Ahmet Çalık'ın ölümünde emniyet kemeri iddiası! ile ilgili etiketler kaza Ahmet Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.