'Fatih Terim gidiyor'

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın evinde Trabzonspor'a mağlup olduğu maçın ardından Beyaz TV'de değerlendirmelerde bulundu. Çakar, ''Fatih Terim Galatasaraylılardan özür diliyor. Fatih Terim’in ayrılığının ayak sesleri bunlar. Fatih Terim gidiyor.'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Trabzonspor'a 3-1 yenildiği maçın ardından Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol isimli programda konuşan Ahmet Çakar, Fatih Terim'in gelecek sezon görevini bırakması gerektiğini ifade etti.

Çakar, ''Fatih Terim Galatasaraylılardan özür diliyor. Fatih Terim’in ayrılığının ayak sesleri bunlar. Fatih Terim ayrılacak.'' iddiasında bulundu.

Fatih Terim'in zirvede bırakması gerektiğinin altını çizen Çakar, "Zirvede bırakmazsan ayağa düşersin, Fatih Terim, Galatasaray'ın en büyük efsanelerindendir, 9'da 8 yaptı. Bu müthiş bir şey. Galatasaray'ın önümüzdeki sezon daha kötü olma ihtimali önümüzdeki sezon şampiyon olma ihtimalinden daha yüksek" şeklinde konuştu.

 

'Fatih Terim gidiyor' ile ilgili etiketler Ahmet Çakar Fatih Terim Galatasaray Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.