Ahmet Çakar'dan Antalyaspor - Fenerbahçe maçı sonrası ofsayt tepkisi: VAR kayıtlarını açıklayın!

Antalyaspor ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı maçın 90+8. dakikada Fernando'nun beraberliği getiren golü, ofsayt gerekçesiyle iptal edilmişti. Ahmet Çakar, maçın ardından flaş bir paylaşımda bulundu. İşte o sözler...

Antalyaspor ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı maçın 90+8. dakikada Fernando'nun beraberliği getiren golü, ofsayt gerekçesiyle iptal edilmişti. Ahmet Çakar, maçın ardından flaş bir paylaşımda bulundu.

İŞTE O SÖZLER;

"MHK defolun gidin. Türkiye de ciddi bir kaos yaratıp bişeyler deniyorsunuz..ofsayt diye golü iptal ettiniz.Nasıl ofsayt. Şimdiii TFF Var kayıtlarını yine açıklayacaksınız. Bakalım konuşmalarda "ofsaytımsı" şeyler var mı?"

 

Ahmet Çakar'dan Antalyaspor - Fenerbahçe maçı sonrası ofsayt tepkisi: VAR kayıtlarını açıklayın! ile ilgili etiketler Antalyaspor Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig Ahmet Çakar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.