"Fenerbahçe'nin lehine verilmesi gereken en az 2 penaltı var!"

Ahmet Çakar, Trabzonspor'un puan kaybetmesinin ardından Fenerbahçe'nin de puan kaybı yaşaması için talimat geldiğini iddia etti.

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Kayserispor'a 1-0 yenildiği maçın ardından Ahmet Çakar'dan flaş bir iddia geldi. Fenerbahçe'nin maçı kazanmaması için talimat geldiğini iddia eden Çakar, gazete ve televizyon yorumlarında, "Fenerbahçe kazanmasın' der gibi talimat gelmiş" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin hakkının yendiğini dile getiren Çakar, "Trabzonspor maçının bittiği andan Fenerbahçe maçının başladığı ana kadar çok tuhaf şeyler olmuş. Bu ahlaksızlığı kim, nasıl, hangi kanallarla yaptı bilmiyorum. Ama birisi dün 'Fenerbahçe kazanmasın' der gibi talimat vermiş. Önceki gün Trabzonspor'un hakkı yendi. Fırat ve VAR'daki hakem, puanları çaldılar. Ve bundan çok rahatsız olan MHK ve federasyon korktular, hem de ağır korktular ve birileri mutlaka Arda Kardeşler'e, 'Aman Arda, canım kardeşim!" dedi ve dün geceki rezillikler yaşandı" dedi.

Fenerbahçe'nin iki penaltısının verilmediğinin altını çizen Çakar, "Fenerbahçe çok kaçırdı, gol yediler, kaybettiler ama dün gece Zekeriya ve VAR'ın sonu olmuştur. Fenerbahçe'nin lehine verilmesi gereken en az 2 penaltı var. İlki Vedat Muriqi kafayla vuruyor, bir metre önündeki kolu normal yende olmayan oyuncunun koluna çarpıyor. Diğeri ise Vedat Muriqi topa vururken arkadan dizine darbe alıyor. İkisi de penaltı. Hakem uyuyor, pek tabii ki VAR hakemi de narkoz altında" şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe'nin lehine verilmesi gereken en az 2 penaltı var!" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ahmet Çakar MHK Arda Kardeşler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.