Ahmet Çakar komisyonculuk mu yapıyor? Akhisarsporlu futbolcudan yüz kızartıcı iddialar!

Akhisarspor'un gurbetçi futbolcusu Alim Aykut Esgi ve babası Nehir Esgi'den 110 bin eruo para alıp, tehdit ettikleri iddiasıyla Akhisar Cumhuriyet savcılığı tarafından çağrılan Bışar Özbey ile Ahmet Çakar bugün Akhisar’a gelip ifade verdi. Savcılık Özbey'lerden Akhisarspor kulüp defterlerini istedi.

Akhisarspor'un devre arasında Bayrampaşa'dan transfer ettiği gurbetçi futbolcu Alim Esgi, kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle hakem yorumcusu Ahmet Çakar'ı mahkemeye vermişti. Bugün Akhisar adliyesine gelen Çakar, adalet karşısına çıktı.

Gazeteci Mustafa Çevik'in haberine göre, Ahmet Çakar ve Akhisarspor yöneticisi Bışar Özbey hakkında, Akhisarspor futbolcusu Alim Aykut Esgi ve babası Nehir Esgi'den para alıp tehdit ettikleri iddialarıyla ilgili Yeşil-Siyahlı kulübün kongre üyeleri tarafından suç duyurusunda bulunulmuştu. Savcılık tarafından işleme koyulan şikayet üzerine bugün Akhisar Adliyesi'ne gelen Çakar ile Özbey ifade verdi.


Adliye önünde sinirli ve panik halleriyle dikkat çeken Ahmet Çakar'ın adliye çıkışı Özbey kardeşlere ait beyaz bir araçla Akhisarspor Tesisleri'ne gittiği görüldü. Genç futbolcu, Çakar'ın kendisini Karagümrük, Darıca Gençlerbirliği ve Akhisarspor'a transfer etmek için para talep ettiğini iddia ediyor. Alim Esgi, ara transfer döneminde Ege temsilcisine katılan 26 oyuncudan biriydi. 

Ahmet Çakar komisyonculuk mu yapıyor? Akhisarsporlu futbolcudan yüz kızartıcı iddialar!

Ahmet Çakar komisyonculuk mu yapıyor? Akhisarsporlu futbolcudan yüz kızartıcı iddialar! - Resim : 2

Ahmet Çakar komisyonculuk mu yapıyor? Akhisarsporlu futbolcudan yüz kızartıcı iddialar! ile ilgili etiketler Ahmet Çakar Akhisarspor Alim Esgi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.