Ahmet Çakar, Rıdvan Dilmen'i tehdit ediyor ama...

Ahmet Çakar, Rıdvan Dilmen'in şikayeti nedeniyle polis merkezine ifadeye çağrıldı. Çakar, ifade vermeye gittiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Daha sonra "Brodway'deki “Fantom of the TELEKULAK“ adlı operamızın gala gecesine herkes davetlidir...." sözleriyle imalı bir paylaşımda bulunan Çakar neyi kastettiğine açıklık getirmedi. Ancak Çakar'ın "telekulak" gözdağı, kendisinin geçmişte yaptığı bazı FETÖ konuşmalarını akıllara getirdi....

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programlarda spor yorumculuğu yapan eski hakem Ahmet Çakar, NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen'in "hakaret" şikayeti üzerine polis merkezine ifadeye çağırıldı.

Çakar, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda "Rıdvan Dilmen adlı şahsın şikayeti üzerine polis merkezine ifadeye çağırıldık.Güya o şahsa hakaret etmişim. Ama opera daha yeni başlıyor" dedi.

TWITTER'DAN İMALI PAYLAŞIM

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Çakar, "Brodway'deki “Fantom of the TELEKULAK “ adlı operamızın gala gecesine herkes davetlidir...." ifadesini kullandı.

 

"Futbolda temiz eller operasyonu yapılmalı" diyen ve savcıları göreve çağıran Dilmen hakkında ağır ifadeler kullandığı için ifadeye çağrılan Çakar'ın, bu paylaşımlarıyla neyi ima ettiği akıllarda soru işareti bıraktı.

"CEMAAT FENERBAHÇE’DEN DAHA BÜYÜK BİR ÖRGÜTTÜR" DEMİŞTİ

"Telekulak" iması ile FETÖ dönemi tapelerini çağrıştıran Çakar'ın bu sözleri "Şike davası" döneminde “Cemaat Fenerbahçe’den daha büyük bir örgüttür. Bu tutuklanmaları cemaatin üzerine yıkmak vicdansızlığın en büyüğüdür. " sözlerini akıllara getirdi.

O dönem örgütün kumpas operasyonunu destekleyen Çakar'ın sarf ettiği bazı sözleri kısa süre önce FETÖ kumpaslarının mağdurlarında Eski Hava Kuvvetleri Komutanı Ahmet Zeki Üçok hatırlatmıştı. Üçok, "FETÖ hâlâ sahada!" diyerek Çakar'ın da içinde bulunduğu bazı isimleri hedef almıştı.

Eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı Başsavcısı, emekli Albay Ahmet Zeki Üçok, geçtiğimiz aylarda Cumhuriyet'e verdiği röportajda FETÖ ile ilgili çarpıcı tespitlerde bulunmuştu.

Rıdvan Dilmen'in spor kamuoyuna çağrısı ile alakalı olarak; gazetenin, "Suç duyurusunda bu isimler hakkındaki iddialar yer alıyor. Peki, bu iddialardan en ilginç olanı sizce hangisiydi?" sorusu yöneltilen Üçok, şu yanıtı vermişti:

"Bence en ilginç suçlamalar Ahmet Çakar için yapılmıştı. Ahmet Çakar’ın yaptığı bazı konuşmaları suç duyurusuna konmuştu. Mesela, 'Cemaat Fenerbahçe’den daha büyük bir örgüttür. Bu tutuklanmaları cemaatin üzerine yıkmak vicdansızlığın en büyüğüdür. Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü Hizmet Gönüllüleri olarak Fethullah Gülen hareketidir. Mehmet Ekinci suçsuz derse yer yerinden oynar, Ergenekon, Balyoz tartışılır. Aziz Yıldırım eğer Fethullah Gülen hareket grubunu kastediyorsa bu çok ciddi bir bölücülüktür. Keşke hepsi masum olsaydı da delinin biri şike romanı yazmış olsaydı, çırılçıplak gay taklidi yapaydım' gibi ifadeleri yer alıyor."

FETÖ TAPELERİ İLE Mİ TEHDİT EDİYOR?

Bilindiği gibi, Şike kumpas davası sürecinde, Rıdvan Dilmen'in adı, FETÖ terör örgütü tarafından dinlenen bazı kişilerin tapelerinde geçmişti. Ancak Rıdvan Dilmen bahsi geçen o tapelerle ilgili herhangi bir ceza almamıştı.

Çakar'ın, o dönemde Rıdvan Dilmen'i şafak vakti evinden alıp sorgulayan firari FETÖ'cü savcı Zekeriya Öz'den mi, özel yetkili savcı Hakan Karaali'den mi, yoksa tutuklu FETÖ'cü Şube Müdürü Nazmi Andıç'tan mı bahsedeceği bilinmiyor...

 

 

Ahmet Çakar, Rıdvan Dilmen'i tehdit ediyor ama... ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Ahmet Çakar ifade şikayetçi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.