Beşiktaş, Ahmet Çakar'ı mahkemeye verdi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye canlı yayında hakaret eden hakem yorumcusu Ahmet Çakar, Siyah-Beyazlı kulüp tarafından mahkemeye verildi.

Beyaz TV'nin medyatik hakem yorucusu Ahmet Çakar'ın Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye yönelik tepki çeken ifadeleri başına bela oldu. Çebi'yi Beşiktaş tarihinin karizmadan en yoksun başkanı olarak niteleyen Çakar, "Sayın Çebi; siz, aynı zamanda spor aklı en az olan başkanısınız" ifadelerini nedeniyle Siyah-Beyazlı kulüp tarafından mahkemeye verildi. 

Beşiktaş Kulübü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

EDEPSİZ LAFLARI KINIYORUZ

"Eski hakem Ahmet Çakar’ın, Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında, iki haftadır süre gelen, Başkanımız Ahmet Nur Çebi hakkında sarf etmiş olduğu edep ve eleştiri sınırlarını aşan sözlerini şiddetle kınıyoruz.

Türk futbolunun marka değerini yükseltmeyi amaç edinmesi gereken spor programlarında, olayların terbiye hudutları da aşılarak kişiselleştirilmesinin futbol kamuoyuna hiçbir faydası yoktur.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, değerli üyelerimizin teveccühüyle Başkanlık makamımızda bulunan Sayın Ahmet Nur Çebi’nin kişilik haklarına saldırada bulunan eski hakem Ahmet Çakar hakkında hukuki girişimlere başlandığını ilan eder, Türk Futbolunun marka değerini aşağıya çekmeyecek şekilde; tutum, davranış ve söylemler oluşana dek Beyaz TV ile ilişkilerimizin askıya alındığını kamuoyunun bilgisine sunarız."

 

 

Beşiktaş, Ahmet Çakar'ı mahkemeye verdi ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Çakar Ahmet Nur Çebi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.