Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş açıklamalar!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Badou Ndiaye transferi ile ilgili konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Badou Ndiaye transferinde oyuncu ve kulübüyle prensipte anlaştıklarını transferi yarın KAP'a bildireceklerini açıkladı.
Yayıncı kuruluşa konuşan Ağaoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"KULÜBÜYLE ANLAŞTIK KAP'A BİLDİRECEĞİZ"

"Prensipte hem Ndiaye hem de kulübüyle anlaştık. 3 Ocak'ı bekliyoruz. Transfer kiralık olacak. Ücretiyle alakalı olarak açıklamayı yarın KAP'a yapacağız. Sözleşmesinde satın alma opsiyonu da olacak."

Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş açıklamalar!

"TRABZONSPOR KULÜBÜ'NÜN TEKNİK DİREKTÖRÜ HÜSEYİN ÇİMŞİR'DİR"

Ahmet Ağaoğlu, Erol Bulut'un göreve getirileceği şeklindeki haberlerle ilgili olarak, "Erol Bulut için de Alanyaspor'la görüştük tabii, hatta Hasan Başkan yemek ısmarladı. Hiçbir hocayla bu süreç içerisinde görüşmüşlüğümüz yok. Trabzonspor Kulübü'nün teknik direktörü Hüseyin Çimşir'dir. Hüseyin Hoca'ya ilk gün söyledim. Görevinin başındadır. Başka ne olabilir? Kulübe bir operasyon yapıldı, açık ve net! Hocasız kaldık. Göndermek gibi düşüncem yoktu, ben öyle karaktersiz bir adam mıyım? Kuyusunu kazdı dediler, bu karaktersizlik demektir, ben o değilim, net!" dedi.

Ağaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok büyük bir sorumluluk ama 12 yaşında Trabzonspor'un kapısından giren biri için büyük bir onur ve büyük bir fırsat. Hüseyin Hoca benim yapımı ve kulüp hocasının arkasında ne kadar durduğumu biliyor. Yabancı yardımcı aklımda yok. Hüseyin hoca ile konuştum. "1-2 Türk, 1 de yabancı olsa ne dersin?" dedim. "Başkan çok iyi fikir" dedi. Dün akşam 5-6 gibi konuştuk bunu. İtalyan mı olur Fransız mı olur bakacağız."

 "ÜNAL KARAMAN'LA ANLAŞINCA ELEŞTİRİLDİK"

Teknik Direktör Ünal Karaman ile yolların ayrılmasına da değinen Ağaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben sadece belirli bir süre görev yapmak için seçilmiş yönetim kurulunun başkanıyım. 8 Nisan itibarıyla göreve gelmiştik, Rıza Hoca'yla 6 maçlık birlikteliğimiz oldu. Hemen hemen herkesin aklında farklı bir isim vardı. Ünal Karaman'ın ismi hiç gündemde değildi. Ünal Karaman'la anlaşma yolunu seçtiğimizde destekleyenler oldu ancak hatırlarsanız ciddi bir şekilde de eleştirilere hedef olduk. Trabzon kalibresinde bir takım çalıştırmadığı söyleniyordu. 'Küme düşen takımdan geldi' deniyordu."

"Lige parlak sonuçlarla başlamadık. Galatasaray maçı kazanılınca her şey güllük gülistanlık olmuştu. O maç sonrasında da 'O sene bu sene' diye başladılar. Hocayla konuştuk, kadro maliyetini düşürmek istedik, bunlardan biri Kucka'ydı"

"İKİ KERE İSTİFA KARARI VERDİ"

"Yeni Malatyaspor karşısında ağır bir hezimet aldık. Hoca maçtan sonra soyunma odasında ve sonra alanda iki kez istifa kararını iletti. 'Hocam, sakin ol' dedim. Pazartesiye kadar bekleyelim, sindirilecek maç değil ama sindirelim dedim. Olayla o zaman başladı. Hocaya karşı bir operasyon vardı. O zamanki adım riskliydi. Ben pazartesiye kadar beklemek istedim. Olaylar orada başlamıştı. 5-0'lık Malatya maçından sonra kulübün iki vefakar ve fedakar oyuncusu ile (Burak Yılmaz, Onur Recep Kıvrak) hocamız Ünal Karaman arasında kaldık, biz seçimimizi o dönemde hocamızdan yana yaptık."

"ÇOK KIRILGAN BİR YAPISI VAR"

"Transfer sezonuna gelince o dönem hocanın alınmasını istediği oyuncular vardı. Transfer yasağımız da vardı. Geçen sene bu zamanlar. 1461'den oyuncular kullanmaya çalıştık. O dönem hocanın yine futboldan sorumlu yönetici arkadaşımıza galiba transfer yapılmayacak ben istifa edeyim açıklaması var. Hocanın çok kırılgan bir yapısı var."

"AEK maçından sonra hoca çok ilginç bir açıklama yaptı. 'Transferleri ben yapmadım' dedi. Evet transferi sen yapmadın ama kulüp yaptı. Ama transferlerden ikisi hariç haberin vardı. Bu oyuncular Avdijaj ve Andusic'ti. Bu oyuncuların da kulübe maliyeti sıfıra yakındı. Hoca bir de ben o oyuncuları izlemedim. Evet izlemedin ama izleme ekibi takip etti."

"Transferler sonrası hocanın serzenişi başladı ama kendi fikri miydi ağabeylerinin mi bilmiyorum. Mesela Sörloth 20 gole katkı yaptı, bize Avrupa'da tur atlatacak iş yaptı. Prag'a elensek zaten Avrupa hayaldi. İzleme ekibi izledi, biliyordunuz siz de hocam."

Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş açıklamalar! ile ilgili etiketler Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu KAP Ünal Karaman Badou Ndiaye
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.