Ahmet Ağaoğlu gözünü kararttı! FIFA'ya TFF şikayeti...

Süper Lig'in dev isimlerinden Trabzonspor'un Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan FIFA'ya başvuru! Ağaoğlu "FIFA’ya TFF kurullarının bağımsız olmadığını belirten başvurumuzu yaptık. Başvurumuzu dikkatle takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar! 

Her zaman adaletin yanında yer almış bir kulüp olduklarını belirten Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor'un 'adalet' kavramını sahada göremediklerini belirtti. Ağaoğlu “Göreve geldiğimiz günden itibaren yaptığımız bütün çalışmalara rağmen, futbolda ‘adalet’ kavramının sahaya yansımadığını gördük. Bundan hareketle geçen ay FIFA’ya TFF kurullarının bağımsız olmadığını belirten başvurumuzu yaptık. Başvurumuzu dikkatle takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“TRABZONSPOR YILLARDIR HAKSIZLIĞA EN FAZLA UĞRAYAN KULÜP”

‘Trabzonspor’un her zaman adaletin yanında yer almış bir kulüp’ olduğunu ifade eden Ağaoğlu, “Bu kuruluş felsefemizin temel öğeleri arasındadır. O felsefeyi yaşatmak da birincil görevimizdir. Futbolun sadece sahada oynanan bir oyun olduğunu, bu güzel oyunu takımlarına gönül vermiş milyonlarca taraftara ‘temiz’ şekilde izletmenin çok zor olmadığına inanıyoruz. Maalesef ülkemizde futbolun masada oynanıp sahada kazanıldığına dair genel bir kanaat var! Trabzonspor yıllardır haksızlığa en fazla uğrayan, haksızlıklara karşı da en fazla mücadele veren kulüpler arasında ilk sıradaki yerini alıyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren yaptığımız bütün çalışmalara rağmen, futbolda ‘adalet’ kavramının sahaya yansımadığını gördük. Bundan hareketle geçen ay FIFA’ya TFF kurullarının bağımsız olmadığını belirten başvurumuzu yaptık. Bu konuda Kulüpler Birliği’nin de desteğini aldık. Başvurumuzu gerek yurtdışındaki avukatlarımız gerekse biz dikkatle takip ediyoruz” diye konuştu.

Ahmet Ağaoğlu gözünü kararttı! FIFA'ya TFF şikayeti... ile ilgili etiketler Trabzonspor FIFA TFF şikayet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.