Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 25 Ağustos'ta açılıyor

Bitlis'in Ahlat ilçesinde yapımına devam edilen Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, 25 Ağustos'ta açılıyor.

Van Gölü'nün kıyısında bulunan Bitlis Ahlat'ta yapımı devam eden Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kapılarını dış dünyaya açtı. Bugüne kadar cumhurbaşkanlarının kaldığı konutların içinden özel hayata dair çok fazla görüntü verilmezken Ahlat'taki yapıda Cumhurbaşkanı ve ailesinin konaklayacağı odalar ile konuk devlet başkanlarının kalacağı odalar ilk kez görüntülenmiş oldu.

PROGRAM BELLİ OLDU

Malazgirt zaferinin 949. yıl dönümü bu yıl Kovid-19 salgını nedeniyle sınırlı sayıda davetlinin katılacağı törenle kutlanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk olarak 25 Ağustos'ta Ahlat'taki Selçuklu kabristanlığını ziyaret edecek.

Sonrasında atlı akrobasi ve sportif gösterileri izleyecek olan Erdoğan, Okçular Vakfı'nın hazırladığı Han çadırını da ziyaret edecek.

 

Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 25 Ağustos'ta açılıyor ile ilgili etiketler Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Bitlis Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.