Ahlas Ne Demek? Ahlas isminin anlamı nedir? Erkek çocuklar için son dönemin en popüler ismi!

Çocuklara isim koyma konusunda kararsız kalan tüm anne ve babalar internette isim araştırmalarını sürdürüyor. Bebeğe verilecek ismin anlamına, Kuran'da yer alıp almamasına dikkat eden ebeveynler özellikle erkek çocuklarına Ahlas ismini koyuyorlar. Peki Ahlas ne demek? Ahlas isminin anlamı nedir?

Erkek bebekler için tercih edilen isimlerin başında gelen Ahlas ismi soın günlerin en popüler isimleri arasında yer alıyor. Ahlas isminin anlamı genel olarak saf ve temiz anlamına gelir. Temizliği ve duruluğu simgeleyen Ahlas ne demek?

Ahlas İsminin Anlamı Nedir?

Temizliği ve saflığı simgeleyen Ahlas iyi yürekli kimseler için kullanılır.

Ahlas ismi güzel bir anlam içeren erkek isimleri arasında yer alıyor. Kur’an’ı Kerim’de de yer alıyor. Temizliğin ve iyiliğin simgesi olarak değerlendiriliyor. Saf ve iyi yürekli insanlara genellikle bu isim ile hitap ediliyor. Köken bakımından Arapça kökenli isimler arasında yer alıyor.

Ahlas Ne Demek? Ahlas isminin anlamı nedir? Erkek çocuklar için son dönemin en popüler ismi! ile ilgili etiketler Türk Dil Kurumu ahlas ne demek ahlas isminin anlamı nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.