Ahlaksız müdüre taciz davası

İstanbul'da bir firmada çalışan Dilan Ç. iki eşli olduğuyla övünen müdürün tacizlerinden bunalınca soluğu savcılıkta aldı. "Beni öp seni kıskanıyorum" diyen Dilan Ç., iki eşli olmakla övünen Haçan U. adlı müdürün aynı zamanda bir başka çalışanın göğüslerinin arasına buz koyduğunu söylediğini ifade etti. Bir çalışanın da tanık olduğu taciz suçunun sabit olduğuna karar veren savcılık Hasan U. hakkında cinsel taciz suçlaması ile 4,5 yıl hapis talebiyle dava açtı.

İstanbul’da bir firmada çalışan 30 yaşındaki Dilan Ç. 66 yaşındaki müdürü Hasan U.’nun kendisini taciz ettiğini ileri sürerek savcılığa suç duyurusu yaptı.

İfadesinde Hasan U.’nun yanından geçerken sürekli, “Of of” dediğini söyleyen Dilan Ç.'nin, “Sık sık beni arıyor. İki tane karısı olduğunu zevk alamadığını söylüyor” dediği belirtildi. Hasan U.’nun koluna su döküp sonra da kolunu ovalarken, “Kilolulardan tat alamıyorum” dediğini ileri süren genç kadın, bir başka seferinde ise “Burada çalışan bir elemanın göğsünün arasına buz koydum. Sana da yapacağım” dediğini iddia etti.

Başka bir gün ise Hasan U.’nun kendisine, kaç beden kıyafet giydiğini sorduğunu ardından da, “Çık şu masanın üzerine de endamını görelim” dediğini belirten Dilan Ç., “Beni öp seni çok kıskanıyorum diyor. Kendisinden şikayetçiyim” ifadesini kullandı.

SAVCI 4,5 YILA KADAR HAPİS İSTEDİ

Suç duyurusunun ardından ifadesi alınan Hasan U. ise suçlamaları reddetti. Dilan Ç.'nin ifadesindeki hiçbir iddiayı kabul etmeyen Hasan U. aleyhinde aynı iş yerinde çalışan bir erkek personel tanık olarak ifade verdi.

Tanığın da, Dilan Ç.’nin beyanlarını doğrular nitelikte ifade vermesi üzerine, Hasan U.’nun suçtan kurtulmak için yalan söylediğine kanaat eden savcı suça ilişkin iddianame düzenledi. İddianamede Hasan U.’nun, “cinsel taciz” suçundan 3 yıldan 4,5 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

Ahlaksız müdüre taciz davası ile ilgili etiketler Taciz savcı müdür
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.