Ahlaksız gazeteye Ayyıldız darbesi!

Türkiye aleyhine olan, ülke ve kuruluşları hackleyen Ayyıldız Tim, bu kez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür eden Yunan Gazetesi’ne haddini bildirdi. Ayyıldız Tim, gazetenin sitesini hackleyip anasayfasına “Türkler geliyor!” yazdı. Yunan gazetesi yazıyı kaldırsa da siteyi yeniden açamadı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki hamleleri ve Ege'deki adaların silahlardan arındırılmasını istemesi, Yunanistan’da paniğe neden oldu.

Yaşanan krizde, arkasına Avrupa Birliği'ni alan Yunanistan, Türkiye'yi engellemek için elinden geleni yapsa da bunda muvaffak olamadı. Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Doğu Akdeniz'de hak ve menfaatlerini koruyacağının altını net bir şekilde çizerken, hamleleri ile de bunu Yunanistan ile birlikte tüm dünyaya da gösterdi.

YUNAN GAZETESİ’NDEN TERBİYESİZ MANŞET!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu net duruşu karşısında öfkeye kapılan Yunan gazeteleri ise manşetlerinden Erdoğan'a saldırmaya başladı.

Yunanistan'da yayınlanan Dimokratia gazetesi ise bu saldırıyı eleştirinin çok ötesine hakaret ve küfür boyutuna taşıyan iğrenç bir manşete imza attı.

Dimokratia gazetesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağır bir dille küfür ettiği bu iğrençliği "demokrasi" diye savunup, ahlaksız başlığı yeniden kullanmakta bir mahsur görmedi.

DERSLERİNİ AYYILDIZ TİM VER

Gazetenin özür dilemek yerine ahlaksızlığını sürdürmesi üzerine devreye giren Türk hacker timi Ayyıldız, Yunan gazetesini hackledi. Türkiye aleyhine olan, ülke ve kuruluşları hackleyen Ayyıldız Tim, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden Yunan gazetesinin internet sitesini hackleyip “Türkler geliyor!” yazdı. Yunan gazete siteden yazıyı kaldırsa da yeniden açmayı başaramadı...

Ahlaksız gazeteye Ayyıldız darbesi!

AYYILDIZ TİM YUNAN BAKANLIKLARINI DA ENGELLEMİŞTİ!

Türk hacker grubu Ayyıldız Tim Yunanistan Ekonomi ve Kalkınma Bakanlığı'nın web sayfasını hacklemişti. Bakanlığın sayfasına girenler, Ayyıldız Tim tarafından hacklendiği yönündeki ifadeler ve "Çırpınırdı Karadeniz" marşı ile karşılaşmıştı.

Ahlaksız gazeteye Ayyıldız darbesi! - Resim : 2

YUNANİSTAN AYYILDIZ TİMİ DURDURAMIYOR

Ayyıldız Tim geçen hafta da Yunanistan Çevre ve Enerji Bakanlığı’nı hacklenişti. Yunanistan gizli verilerini alan Ayyıldız Tim’ in hacklerine karşı koymak için Yunan istihbaratı 80 hackeri işe almıştı.

Ahlaksız gazeteye Ayyıldız darbesi! - Resim : 3

Ahlaksız gazeteye Ayyıldız darbesi! ile ilgili etiketler Yunan Gazete Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.