Ah Nerede dizisinin ilk bölümü için geri sayım başladı

Başrollerinde Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu ve Adile Naşit'in yer aldığı, Orhan Aksoy'un yönettiği 1975 yapımı 'Ah Nerede Vah Nerede' filmi diziye uyarlandı. Başrollerinde Oktay Çubuk, Nil Keser, Derya Alabora, Ayşe Kökçü, Ferit Aktuğ, Korhan Herduran, Aycan Koptur, Asena Keskinci, Batuhan Sert, Miray Akay, Merve Nur Bengi, Ahsen Türkyılmaz, ve Tarık Pabuççuoğlu'nun yer aldığı 'Ah Nerede' 1 Temmuz Cuma günü ilk bölümüyle Star'da yayın hayatına başlayacak.

Yeşilçam’ın unutulmaz filmi 'Ah Nerede' diziye uyurlandı. Çekimlerine İstanbul'da devam edilen dizi ilk bölümüyle 1 Temmuz Cuma günü izleyici karşısına çıkacak.

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen’in oturduğu, proje tasarımını Kübra Sülün ve Meryem Demirli’nin uyarladığı, hikayesi Orhan Aksoy’a, orjinal film senaryosu Sadık Şendil’e ait, Suavi Doğan ve 10. Ev Yapım imzalı 'Ah Nerede' dizisinin 1. bölümü 1 Temmuz Cuma günü 20:00'de yayınlanacak.

 Ah Nerede dizisinin ilk bölümü için geri sayım başladı

AH NEREDE'NİN KONUSU

Bursa’lı geleneksel bir ailenin oğlu olan Ferit, kardeşleriyle birlikte İstanbul’da zevk ve sefa içinde yaşar. Üç genç kadını aynı anda idare eden bir kazanova olan Ferit, hayatını mükemmel bir denge üzerine kurmuştur. Ta ki yakalanana kadar…

Genç kadınların intikam almak için Ferit’i babasına ifşa etmesiyle, hayatı alt üst olur. Ferit’in hayatını geri almak için girdiği oyunda, ona yardım edebilecek tek kişi ise Zehra olacaktır.

Ah Nerede dizisinin ilk bölümü için geri sayım başladı - Resim : 2

Zehra ise oyunlardan çok uzak, ayakları yere basan, aklı başında biridir. Yıllar önce kendi hayatı alt üst olmuş, tıp fakültesini bırakmak zorunda kalmış,kendini ailesine adamıştır. Üniversiteden çıkan af ile hayatını geri kazanma şansı yakalar. Hayatları, aileleri ve yolları birbirinden tamamen farklı olan Zehra ve Ferit, çıkarları uğruna yollarını birleştirmeye çalışacaktır.

Ancak Ferit, kurduğu bu oyunda, asıl oyunun kendine oynandığından habersizdir.

Ah Nerede dizisinin ilk bölümü için geri sayım başladı - Resim : 3

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.