"Ah çocuğum kaç ocağa ateş düşürdün kim bilir!"

Sağlık Bakanlığı koronavirüse yönelik uyarıları içeren videolar hazırlamaya devam ediyor. Bu videoların sonuncusu yoğun bakımdaki bir anne ile ilgili. Kendisini korumak için dışarı çıkmadığını belirten anne komadayken zihninde oğlu ile konuşuyor. Uyarılara aldırmayıp eve virüsü getiren oğluna sitem eden anne "Ah çocuğum kaç ocağa ateş düşürdün kim bilir!" diyor. Bakan Koca bu videoyu "aramıza mesafe koymazsak yarın en sevdiklerimizle aramıza istemediğimiz mesafeler girebilir" mesajıyla paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs pandemisi başladığı günden bu yana sürekli sosyal medya hesabından uyarılarda bulunuyor...

Bakan Koca'nın en çok kullandığı uyarılardan biri gençlere yönelikti.

Koca, sürekli sosyal mesafe kuralına uyulmazsa yarın en sevdiklerimizle aramıza asla kapanmayacak mesafeler girebileceği uyarısını yapıyordu.

Sağlık Bakanlığı işte tam da bu uyarıya uygun bir video hazırladı.

Kamu spotu olarak medyada yayınlanacak videoda entübe olan bir annenin zihninden geçtiği varsayılan oğluna sitemi yer alıyor.

Ventilatöre bağlı anne kendisini virüsten koruduğunu, bunu sağlamak için evden hiç çıkmadığını, ancak oğlunun uyarılara aldırmayıp sürekli gezip eve virüs taşıdığını ve sonunda kendisine hastalığı bulaştırdığından yakınıyor. Sonra da şu cümleyi kuruyor:

"Ah çocuğum kaç ocağa ateş düşürdün kim bilir!"

Sağlık Bakanı Koca bu videoyu sürekli yaptığı uyarıyı tekrarlayarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Koca mesajında, "Bugün eski normallerle aramıza mesafe koymazsak, yarın en sevdiklerimizle aramıza istemediğimiz mesafeler girebilir. Maske, mesafe ve temizlik tedbirleri sağlığımızın ve sosyal hayatımızın en büyük güvencesidir." dedi...

"Ah çocuğum kaç ocağa ateş düşürdün kim bilir!"

"Ah çocuğum kaç ocağa ateş düşürdün kim bilir!" ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kamu spotu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.