Ağzından salyalar saçarak peygambere saldırdı

Mersin'de sürücü kursu sahibi olan Ferdi Kale adlı bir kişi sosyal medya hesabından İslam Peygamberi Hazreti Muhammed'e hakaretler ve iftiralar yağdırdığı bir video paylaştı. İğrenç söylemlerin yer aldığı video sosyal medyada büyük bir infiale neden oldu. Vatandaşlar İçişleri ve Adalet Bakanlığı'na çağrıda bulunarak densiz ifadeleri sarf eden Ferdi Kale'nin tutuklanmasını istedi.

Mersin'de sürücü kursu sahibi olan Ferdi Kale adlı bir kişi Hazreti Muhammed'i hedef alan çirkin ifadeler, hakaretler ve iftiralarda bulunduğu bir videoyu sosyal medyada paylaştı. 

Kale'nin paylaştığı video nedeniyle sosyal medyada tam anlamıyla infial yaşandı. 

Ağzından salyalar saçarak peygambere saldırdı

Sosyal medya kullanıcıları kimliğini deşifre ettikleri Ferdi Kale'nin tutuklanması için #FerdiKaleTutuklansın etiketi ile kampanya başlattı. 

Ağzından salyalar saçarak peygambere saldırdı - Resim : 2

Buraya yazamayacağımız iğrenç söylemleri için SuperHaber olarak biz de Ferdi Kale hakkında Türk Ceza kanunu madde 216'ya göre suç duyurusunda bulunuyoruz. 

TCK Madde 216:

Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına çarptırılır.

İşte Ferdi Kale adlı kişi hakkında sosyal medyadaki tepkilerden bazıları...

Ağzından salyalar saçarak peygambere saldırdı - Resim : 3

Ağzından salyalar saçarak peygambere saldırdı - Resim : 4

Ağzından salyalar saçarak peygambere saldırdı - Resim : 5

Ağzından salyalar saçarak peygambere saldırdı - Resim : 6

Ağzından salyalar saçarak peygambere saldırdı - Resim : 7

 

 

 

 

Ağzından salyalar saçarak peygambere saldırdı ile ilgili etiketler Mersin hakaret Hazreti Muhammed ferdi kale peygamber

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.