Ağrı'dan acı haber geldi: 1 polis şehit oldu

İran sınırının bulunduğu Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinden acı haber geldi. İçişleri Bakanlığı, İran sınırında yapılan sınır duvarı inşaatının güvenliğinde görevli bir Özel Harekat polisinin, İran tarafından teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu şehit olduğunu duyurdu.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde nöbet kulübesine teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda 1 polis şehit oldu, 3 polis yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Doğubayazıt ilçesinde bulunan Gürbulak Gümrük Kapısı'na yakın bir bölgeden bulunan bağlı Bölükbaşı köyünde güvenlik güçlerinin nöbet değişimi sırasında teröristlerce roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda 1 polis memuru şehit olurken, 3 polis memuru ise yaralandı. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Ağrı'dan acı haber geldi: 1 polis şehit oldu ile ilgili etiketler Ağrı Şehit polis Doğubeyazıt
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.