Sokak köpekleri 7 yaşındaki çocuğun burnunu kopardı!

Gelen son dakika haberine göre; Ağrı'ya bağlı Patnos ilçesinde evinin önünde oynayan 7 yaşındaki çocuk, sokak köpekleri tarafından saldırıya uğradı. Söz konusu saldırıda burnu kopan çocuğu, ''Burnumu yapıştırdılar mı?'' sorusu ailesinin yüreğini dağladı. Aile ayrıca yetkililere başı boş sokaklar köpeklerine çözüm bulunması adına çağrıda bulundu.

Olay, 28 Haziran Pazar günü Patnos ilçesine bağlı Derecik köyünde meydana geldi.

Rıdvan-Süheyla Çelik çiftinin 7 yaşındaki oğlu Bünyamin Çelik, oyun oynamak için arkadaşları ile birlikte evinin önündeki sokağa çıktı.

BAŞIBOŞ KÖPEKLER BURNUNU KOPARDI

O sırada HDP’li Patnos Belediyesinin çöpleri döktüğü alanda başıboş dolaşan sokak köpekleri oyun oynayan çocuklara saldırdı. Çocuğunun çığlık sesine sokağa çıkan baba Rıdvan Çelik, oğlunun yüzünün köpeğin ağzında olduğunu gördü.Çocuğunu köpeğin ağzından kurtaran baba Çelik, oğlunun burnunun koptuğunu fark etti.

BURNU DİKİLEMEDİ

Ambulansla Patnos Devlet Hastanesine götürülen küçük çocuk, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ameliyata alınan küçük çocuğun kopan burnu sinirlerin zarar görmesinden dolayı yerine dikilemedi.

ESTETİK AMELİYAT OLMASI GEREKİYOR

Gözlem altına alınan Bünyamin’in, kuduz hastalığı riski bulunduğu için tedavisi devam ediyor. Maddi durumu iyi olmayan Çelik ailesi ise, oğulları Bünyamin’in estetik ameliyatı olabilmesi için yetkililerden ve hayırseverlerden destek istiyor.

“OĞLUM ‘BURNUMU YAPIŞTIRDILAR MI’ DİYE SORUYOR”

İnşaatlarda çalışarak 6 kişilik ailenin geçimini sağlayan baba Rıdvan Çelik, “Psikolojisi çok bozuk, geceleri ağlayarak yataktan kalkıyor. Bazen doktorlar iğne yaparak sakinleştirmeye çalışıyor. Çok acı bir olay, benim oğlum gözünü açar açmaz burnunu soruyor ‘burnumu yapıştırdılar mı’ diyor. Çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın” dedi.

(İHA)

Sokak köpekleri 7 yaşındaki çocuğun burnunu kopardı!

Sokak köpekleri 7 yaşındaki çocuğun burnunu kopardı! ile ilgili etiketler Ağrı köpek Saldırı Patnos burun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.