Ağrı'da askeri araç devrildi: Şehitlerimiz var!

Ağrı'da sınır devriye görevi için yola çıkan askeri araç, yoldaki buzlanma nedeniyle kaza yaptı. Kaza sonucu ilk belirlemelere göre 2 askerimiz şehit oldu.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Kozlu Karakolu Gökay Taburuna ait askeri bir araç, sınırda devriye görevi için sabah saatlerinde yola çıktı. İran karayolu üzerinde buzlanma nedeniyle askeri araç kaza yaptı.

Yaşanan kazada 2 askerimiz şehit oldu. 26 yaşındaki Uzman Çavuş ve 27 yaşındaki sözleşmeli erin şehit olduğu kazada yaralı askerlerin de olduğu öğrenildi.

BAKAN AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit olan 2 asker için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Kahraman silah arkadaşlarımız Uzman Çavuş Muammer Ay ve Ulaştırma Sözleşmeli Er Ali Arslan yaralanmış, personellerimiz derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuşlardır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

Bakan Akar da yayımladığı mesajda, "Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli aileleri ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

 

Ağrı'da askeri araç devrildi: Şehitlerimiz var! ile ilgili etiketler asker Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.