Ağrı Doğubayazıt'ta PKK'ya darbe...

İçişleri Bakanlığı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında sürdürülen Yıldırım-3 operasyonunda 3 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Jandarma birliklerinin Hava Kuvvetleri destekli operasyonunda gün içinde öldürülen terörist sayısı 6'ya yükseldi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Yıldırım-3 Operasyonu kapsamında Doğubayazıt ilçesi kırsalında, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliklerince gerçekleştirilen Hava Kuvvetleri destekli operasyonda 3 teröristin daha silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi belirtildi.

Açıklamada, böylelikle Yıldırım operasyonları kapsamında gün içinde Diyarbakır’da 3, Ağrı’da ise 3 olmak üzere toplam 6 teröristin etkisiz hale getirildiği, bölgede operasyonların devam ettiği ifade edildi.

Ağrı Doğubayazıt'ta PKK'ya darbe... ile ilgili etiketler Ağrı Doğubayazıt terör PKK İçişleri Bakanlığı Jandarma Hava Kuvvetleri yıldırım-3 operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.