Ağrı Belediye Başkanı Sayan: İstanbul'a itelenmeyen otobüs gönderebiliriz

İstanbul'da aylardan beri çözülemeyen bozuk otobüs sorununa Ağrı'dan yardım çağrısı geldi. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Bizim otobüsler ittirilmeden gidiyor, istenildiği taktirde İstanbul'a otobüs gönderebiliriz" dedi.

İstanbul'da, uzun süredir çözülemeyen "bozuk otobüs" sorunu, diğer belediyelerin de gündemine girdi.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile telefonda görüşen Ağrı Belediyesi Başkanı Savcı Sayan istendiği takdirde otobüs takviyesi ile İstanbul'a destek çıkabileceklerini söyledi.

"BAKIYORUM İSTANBUL'DA DA OTOBÜSLERE SIRT VERİYORLAR"

Ağrı Belediyesi Başkanı Savcı Sayan, İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile yaptığı telefon görüşmesini sosyal medya hesabından paylaşan Savcı Sayan, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın başkanım bizim otobüsler itelemeden gidiyor. İsterseniz size de gönderelim, eskiden bizim orada ot arabalarını iteliyorlardı, bakıyorum İstanbul'da da otobüslere sırt veriyorlar. Talepte bulunursanız İstanbul'a sembolik de olsa 2 otobüs göndeririz."

"İSTANBUL HEPİMİZİNDİR"

"Partiler farklı da olsa İstanbul hepimizindir. İsterlerse biz de 2 otobüsle katkı yapabiliriz. Mehmet Tevfik Göksu başkanım bize vekalet edebilirsiniz."

 

Ağrı Belediye Başkanı Sayan: İstanbul'a itelenmeyen otobüs gönderebiliriz ile ilgili etiketler Otobüs Savcı Sayan Ağrı Belediye Başkanı mehmet tevfik göksu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.