Agorafobi filminin konusu nedir? Agorafobi oyuncuları kimlerdir?

4 Şubat Perşembe günü Kanal D yayın akışında yer alan Agorafobi filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Gerilim türündeki film Agorafobi hangi kanalda, Agorafobi oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

4 Şubat Perşembe günü Kanal D yayın akışında yer alan Agorafobi adlı gerilim filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Agorafobi 2015 yılında vizyona girerek gişede başarı elde etmiştir. Agorafobi adlı gerilim filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Agorafobi filminin konusu nedir, Agorafobi oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Agorafobi filminin konusu ne?

Karavanıyla çölde bulunan bir sağlık merkezine gitmekte olan 18 yaşındaki daha yeni girmiş olan Hazel’a, 2 maskeli kişi musallat olmuştur. Peşindeki kanunsuzlardan daha tehlikeli olanıysa kurtulmaya çalıştığı kafasının içindeki şeytanlardır.

Agorafobi filminin konusu nedir? Agorafobi oyuncuları kimlerdir?

Big Sky, Jorge Michel Grau'nun yönettiği ve Bella Thorne, Kyra Sedgwick, Frank Grillo ve Aaron Tveit'in oynadığı 2015 Amerikan drama filmi. Arşiv ve Papagjika Salloway Productions tarafından üretildi. Entertainment One, 14 Ağustos 2015'te sınırlı bir sürüm vermiştir.

Agorafobi filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: JORGE MICHEL GRAU

Oyuncular: BELLA THORNE, KYRA SEDGWIC, FRANK GRILLO

Tür: Gerilim, Dram

Yapım Yılı: Voltage, ABD 2014

Agorafobi filminin konusu nedir? Agorafobi oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Agorafobi filminin konusu nedir Big Sky filmi oyuncuları kimdir ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.