Ağlama Anne 8.bölüm fragman izle! Ağlama Anne 7.bölüm izle! Son bölüm izle!

Ağlama Anne 8.bölüm fragman izle! Ağlama Anne 7.son bölümüyle izleyicisiyle buluştu.Özlem'in, Zeynep'i Mert ile gördükten sonra hain planlarını devreye sokması ortalığın karışmasına sebep oluyor.Vatandaşlar yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı.Peki Ağlama Anne 8.bölüm fragman izle! Ağlama Anne 7.bölüm izle! Son bölüm izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Ağlama Anne 8.bölüm fragman izle! Adnan'ın gerçekleri açıkladığı sırada herşeyi duyan Zeynep neye uğradığını şaşırır.Mert,Zeynep'in yanında olmaya çalışır.Ancak Özlem,Zeynep'i Mert'in yanında görmesi onu sinirlendirir.Özlem,Zeynep'i zehirledi mi? Vatandaşlar yayınlanacak yeni fragmanı merakla araştırmaya başladı.Peki Ağlama Anne 8.bölüm fragman izle! Ağlama Anne 7.bölüm izle! Son bölüm izle! Merak edilen detaylar ve görüntüler haberimizde...

Ağlama Anne 8.bölüm fragman izle! Ağlama Anne 7.bölüm izle! Son bölüm izle!

Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında sizinle paylaşacağız...

7.Bölüm

Zeynep'in yaşadığı talihsiz olayın yankıları devam etmektedir. Adnan ve Damla da Zeynep'in başına gelenlerin sorumlusunun Özlem olduğunu öğrenir. Damla, Alev'in de etkisiyle Adnan'dan uzak durmaya karar verir. Adnan, çevrelerinde olduğu sürece Zeynep'in zarar görmeye devam edeceğini düşünmektedir. Olay, okulda da bomba etkisi yaratmıştır. Disiplin kurulu tarafından Zeynep'e soruşturma açılmış ve savunması istenmiştir. Alev ve Ali Osman, Zeynep'i okuldan atılmaktan kurtarabilecek midir? Öte yandan Adnan'ın boşanma davası açtığını öğrenen Özlem ise tekrar hareketlenir. Bu kez tüm ailenin kucağına bombayı bırakmıştır. Büyük bir zan altında kalan Damla'yı Adnan temize çıkarmanın peşine düşer. Ancak yaptığı hamle sonucunda Zeynep'in hayatı hiçbir zaman eskisi gibi olmayacaktır.

 5.Bölüm

Alev'in eve girmesinin önüne Hasan duvar örer. Ancak Necmiye bu sefer kızını bırakmama konusunda kararlıdır. Hasan'a rağmen Alev'in yanında yer alır. Öte yandan Alya'nın zehirlenmesinin ardında Özlem olduğu ortaya çıkmıştır. Bu olay Adnan ve Özlem ilişkisini tamamen kopma noktasına taşır. Adnan, Özlem'in Alya'yı görmesine dahi izin vermeyecektir. Ayrıca Alya'nın derdine düşen Adnan, Zeynep'i unutmuştur. Bu durum Adnan'ın başına gelenlerden haberi olmayan Damla'yı öfkelendirir. Alev ise Zeynep'e gerçeği söyleme peşindedir. Ama Zeynep'in kendini asla kabullenmeyeceğini anlar. Tam dağılmıştır ki Özlem'in, Zeynep'in başına sardığı olay patlar. Alev, bunu kızına yapanlardan intikam almaya kararlıdır.

4.Bölüm

Alev'in korktuğu başına gelmiş, Adnan, Zeynep'in kızı olduğunu öğrenmiştir. Adnan'ın öğrenmesiyle sadece Alev için değil birçok kişi için taşlar yerinden oynamaya başlar. Çetin, Nevzat'ın karşısında zor duruma düşer. Büyüyen Ali Osman tehdidine karşı Nevzat'la ters düşmemek zorundadır. Özlem, Zeynep'in peşine düşer ve öğrendiklerinden sonra Zeynep'in canını yakmak için harekete geçer. Bir türlü kızına ulaşamayan Alev ise, Zeynep'e yakın olabilmek için baba evine dönmeye karar verir!

3.Bölüm

Alev, kızını alıp gitmek üzereyken Adnan hayallerine engel olmuştur. Damla ise hem Alev tarafından hem Adnan tarafından baskı altındadır. Alev'in hırsını Damla'dan çıkarması, Adnan'ın giderek Zeynep'e yaklaşması Damla'da ayakta kalacak güç bırakmamıştır. Diğer taraftan Alev'in gitmediğini öğrenen Çetin ise mahalleye kadar gelmiştir. Kızına zarar gelmesini istemeyen Alev, tekrar hapishaneye girecek kadar gözünü karartır. Ancak Damla'nın vicdanı buna müsaade etmeyecektir!

2.Bölüm

Alev, Zeynep'le ilk bağlarını kurmuşken Damla'dan gelen beklenmedik bir telefonla şok olur. Adnan, Zeynep'in izini bulmuş ve kapıya kadar gelmiştir! Adnan artık Zeynep'e sadece bir adım kadar uzaktır. Adnan'ın varlığı Alev'in tüm planını alt üst eder. Adnan gerçeği öğrenmeden harekete geçmek isteyen Alev, girdiği yolun sonunda kendini Çetin'in yanında bulur. Çetin ve Alev artık çıkar ortağıdır! Damla ise her iki taraftan da sıkışmıştır. Bir tarafta Alev... Diğer tarafta Adnan... Bir çıkış yolu arayan Damla, çözümü Zeynep'i buradan uzaklaştırmakta bulur. Herkesi karşısına alarak üniversite sayesinde Zeynep'i Kıbrıs'a göndermeye karar verir. Ancak Zeynep'i tamamen kaybetme riskiyle karşı karşıya olduğundan habersizdir.

BİRCE AKALAY kimdir ?

Başarılı ve güzel oyuncu Birce Akalay, 19 Haziran 1984 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Ailesinin tek çocuğu olan Birce Akalay, Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü’nü bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji bölümünü kazanmıştır. Ancak bu bölümü bırakan oyuncu, ardından Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümüne giderek buradan mezun olmuştur.

Bale, Halk oyunları ve dans ile ilgilenen Birce Akalay 38 bedendir ve “Algida” reklam filminde oynamıştır.


2004 yılında düzenlenen Türkiye güzellik yarışmasında 3. olan “Birce Levendoğlu” ardından Avrupa’da düzenlenen güzellik yarışmasında Türkiye’ye temsil etmiştir ve yarı finale çıkmıştır.

Pek çok spor programı spikerliği ve sunuculuğu yapan Birce Akalay ilk olarak “Asi” adlı dizide oyuncu olarak karşımıza çıkmıştır. Ardından Emre Altuğ ile başrollerini paylaştığı “Sizi Seviyorum” adlı sinema filminde oynamıştır.

2013 yılında Adnan Menderes’in hayatının konu alındığı ATV’de ekranlara gelen “Ben Onu Çok Sevdim” adlı dizide “Ayhan Aydan” rolü ile karşımıza çıkan Birce Akalay, bir yıl sonra Kanal D’de ekranlara gelen Sarp Levendoğlu ile başrollerini paylaştığı “Küçük Ağa” adlı dizide “Sinem” karakterini oynamıştır.

Murat Ünalmış ile evlenen ancak evliliği yaklaşık 1.5 yıl süren güzel oyuncu ardından 1 Ağustos 2014 tarihinde “Sarp Leventoğlu” ile evlenmiştir.

Birce Akalay Kimdir?

Birce Akalay Nereli: İstanbul

Birce Akalay Yaşı: 30

Birce Akalay Boyu: 178 cm

Birce Akalay Kilosu: 53 kg

Birce Akalay Saç Rengi: Kahverengi

Birce Akalay Göz Rengi: Yeşil

Birce Akalay Burcu: İkizler

Birce Akalay Sevgilisi (eşi): Sarp Levendoğlu

Birce Akalay Twitter: @RebulLavanda

Birce Akalay instagram: @rebullvanda

Birce Akalay Oynadığı Dizi ve Filmler
– Küçük Ağa (Sinem)

– Böyle Bitmesin (Aylin)

– Yer Gök Aşk (Havva)

– Ben Onu Çok Sevdim (Ayhan Aydan)

– Kış Masalı (Zisan)

– Kader (Lamia)

– Asi (Zeynep)

– Alayına İstan (Sevtap)

– Sizi Seviyorum / film (Eda)

– Nefes: Vatan Sağolsun / film

– Son Ders: Aşk ve Üniversite / film (Sevim)

CANSEL ELÇİN kimdir?

Okulu dereceyle bitirmesiyle birlikte, Fransa’nın çeşitli bölgelerinde birçok temsilde sahne alarak profesyonel tiyatro yaşamına adım attı. Tiyatronun yanı sıra çeşitli reklam ve sinema filmlerinde de rol alan sanatçı, aynı zamanda senaryosunu kendisinin yazdığı ve yönetmenliğini de üstlendiği Papillon adlı kısa bir film çekti.

Bir temsilde kendisini izlemeye gelen Ferzan Özpetek ile tanışan Cansel Elçin, yönetmenin Haremsuare adlı filmiyle kamera arkasında cast oluşumu ve çekim konusunda da deneyim kazandı. Aynı zamanda bu paylaşım, kendisine Türkiye’nin önde gelen kadın yönetmenlerinden Tomris Giritlioğlu ile tanışma fırsatını da yaratmış oldu. Tomris Giritlioğlu'nun teklifi ile birlikte, Kırık Kanatlar adlı dizi için Türkiye’ye gelen oyuncu, böylece sanat hayatını Türkiye’de sürdürmeye başlamış oldu. Hatırla Sevgili adlı televizyon dizisinde başrolü üstlenen ve Beykent Üniversitesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 7. İletişim Ödülleri'nde, 8000 öğrencinin katıldığı anket sonuçlarına göre "En İyi Erkek Dizi Oyuncusu" ödülü alan Cansel Elçin, Yağmur ve Durul Taylan kardeşlerin yönettiği Küçük Kıyamet adlı sinema filmi ile, Türk sinemasına da adım atmış oldu.

Son olarak Özhan Eren'in yönettiği 120 adlı sinema filminde "Süleyman Teğmen" olarak karşımıza çıkan oyuncunun; yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaryosunu üstlenmesinin yanında, birkaç sürpriz rolle de karşımıza çıktığı sinema filmi Kampüste Çıplak Ayaklar' Ekim 2009'da gösterime girmiştir.

2010'da da Gönülçelen adlı televizyon dizisi ile karşımıza çıkan oyuncu ayrıca Sertap Erener'in Bir Damla Gözlerimde adlı şarkısının klibinde de oynamıştır. 4 Şubat 2011'de gösterime giren Aşk Tesadüfleri Sever filiminde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 3 Aralık 2011'de Burcu Esmersoy ile birlikte Elle Style sunuculuğunu yapmıştır. Oyuncu, 2011'de yayına giren Yalancı Bahar dizisinde başrol oynamıştır. 2012'de ise Kötü Yol dizisiyle yeniden başrol olarak karşımıza çıkmıştır. 2014'te Alper Akdeniz'in yönettiği "Roya" adlı kısa filmde Sema Öztürk ile başrol paylaşmıştır. Film 2014 Cannes Film Festivali Türkiye Standı'nda yer almıştır.

2015 yılında Sadri Alışık Kültür Merkezinin Türkiye'de ilk defa sahnelenen Frankenstein adlı oyununda Dr Victor Frankestein rolünü başarıyla canlandırmıştır.

Filmografi
Yönettiği filmleri
2009 - Kampüste Çıplak Ayaklar » [Cansel Elçin]
2007 - Papillon - Kelebek » Cansel Elçin izle

Rol aldığı sinema filmleri
2015 - Evlenmeden Olmaz
2014 - Bizim Hikaye
2014 - Roya
2011 - Aşk Tesadüfleri Sever
2009 - Ada »Talip Ertürk Ve Murat Emir Eren
2009 - Kampüste Çıplak Ayaklar
2008 - 120 » Özhan Eren ve Murat Saraçoğlu
2006 - Küçük Kıyamet » Yağmur ve Durul Taylan
2004 - L'equilibre De La Terreur » Jean-Martial Lefranc
2004 - Tu Vas Rire Mais Je Te Quıtte » Philippe Harel
2002 - A Plus Pollux » Luc Pages
2001 - L'art (Delicat) De La Seductıon » Richard Berry
1999 - Le Cœur A L'ouvrage » Laurent Dussaux
1998 - Harem Suare (Le Dernier Harem) » Ferzan Özpetek
1997 - Irma Vep » Olivier Assayas

Rol aldığı TV filmleri
2004 - Navarro–Une Femme Aux Abois » José Pinheiro
2002 - La Crim' » Denis Amar
1999 - Route De Nuit » Laurent Dussaux

Rol aldığı diziler
2018- Yıllar Sonra
2017 - Dayan Yüreğim (Fuat)
2015 - Eve Dönüş (Yusuf Bozyel)
2012 - Kötü Yol (Kenan Yılmazer)
2011 - Yalancı Bahar (Selim-Aziz)
2010-2011 - Gönülçelen (Murat)
2008 - Cennetin Çocukları (Ömer)
2006-2008 Hatırla Sevgili (Ahmet)
2005-2006 - Kırık Kanatlar(Cemal)

 

Ağlama Anne 8.bölüm fragman izle! Ağlama Anne 7.bölüm izle! Son bölüm izle! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.